Arka Sokaklar Dr Mehmet (Oral Özel) kimdir?

Arka Sokaklar Dr Mehmet (Oral Özel) kimdir?
Kanal D ekranlarının efsaneleşmiş dizisi Arka Sokaklar'ın kadrosuna iki yeni oyuncu eklendi. Peki dizide Dr Mehmet'i canlandıran Oral Özel kimdir?

Televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, 14. sezonu ile yine izleyenleri ekran başına kilitliyor. Hız kesmeden devam eden Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna iki yeni isim birden eklendi. Bu isimler Oral Özer ve Cansu Dağdelen oldu. Dizi izleyicileri Dr Mehmet karakterini oldukça merak etti. Peki Arka Sokaklar'ın yeni oyuncusu Dr Mehmet yani genç oyuncu Oral Özer kimdir? Gelin merak edilen genç ve yakışıklı oyuncu Oral Özer'i yakından tanıyalım. İşte Dr Mehmet (Oral Özer) hakkında tüm merak edilenler..

Kanal D'nin tam 14 sezondur ekranlara hiç ara vermeden devam eden fenomen dizisi Arka Sokaklar, bu sezonda da reytinglerde başarılı bir performans sergiliyor. Birbirinden başarılı ve usta isimleri kadrosunda bulunduran diziye bu hafta iki yeni oyuncunun dahil olduğunu gördük. Bu iki yeni oyuncu  Oral Özer ve Cansu Dağdelen oldu. Oral Özer, ‘Dr. Mehmet’ karakterine; Cansu Dağdelen ise ‘Dilek’ karakterine hayat veriyor. Yapımı Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği  Arka Sokaklar dizisini yakından takip eden izleyiciler bu iki oyuncuyu merak etti. Özellikle dizide Dr Mehmet karakteri izleyicinin ilgi odağı oldu. İzleyiciler Dr Mehm et'in gerçekte kim olduğunu araştırmaya başladı. Peki Dr Mehmet karakterini canlandıran oyuncu gerçekte kimdir? Dr Mehmet yani Oral Özer kimdir?

Arka Sokaklar Dr Mehmet (Oral Özer) Kimdir?

Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna dahil olan yakışıklı oyuncu Oral Özer, 1 Ocak 1983 tarihinde İskenderun'da dünyaya gelmiştir. Oral Özer'i Arka Sokaklar dizisinden önce Doktorlar ve Emret Komutanım gibi izleyicinin beğenisini toplayan ve izlenme rekorları kıran dizilerde de rol almıştır.  İskenderun'da dünyaya gelen Oral Özer, Ankara Sanat Tiyatrosu'nda tiyatro eğitimi gördü. Daha sonrasında ise Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nde bir yıl okuduktan sonra Haldun Dormen'in birçok müzikal projesinde asistanlık yaptı. Peki izleyicinin dikkatini çeken oyuncu başka hangi dizilerde rol almıştır.

OYNADIĞI DİZİLER

Bir Mucize Olsun - 2018
Sevda Kuşun Kanadında - 2016
Kara Sevda - 2016
Gamsız Hayat - 2015
Kurt Seyit ve Şura - 2014
Darbe - 2014
Aşk Emek İster - 2013
Evdeki Yabancılar - 2012
Kanıt - 2010
Uygun Adım Aşk - 2009
Emret Komutanım - 2008
Derman - 2008
Ateşle Barut - 2008
Leylan - 2007
Duvar - 2007
Arka Sıradakiler - 2009 - 2011
Doktorlar - 2007
Beşinci Boyut - 2005

29-11-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar