Arka Sokaklar Ezgi Vural (Ela Yörüklü) Kimdir?

Arka Sokaklar Ezgi Vural (Ela Yörüklü) Kimdir?
Kanal D'nin 13 sezondur devam eden polisiye dizisi Arka Sokaklar yeni yayın dönemine hızlı hazırlanıyor. Güzel oyuncu Ela Yörüklü yeni yayın döneminde Arka Sokaklar'da oynayacak!

Erler Film tarafından tam 13 sezon önce Kanal D için hazırlanmaya başladığında hiç kimse bu kadar uzun soluklu olabileceğine ihtimal vermemişti herhalde. Sıradan bir polisiye dizi olur ve muhtemelen en fazla 3 sezon sonra final yapar diye düşünülmüştür. Ancak Türker İnanoğlu’nun yapımcılığında Kanal D ekranlarında yayınlanan ve bu sezon 14. Sezonuna girerek bir rekor kıracak olan Arka Sokaklar yoluna enin adımlarla devam ediyor. Yönetmenliğini Orhan Oğuz’un üstlendiği ve senaryosu Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul tarafından kaleme alınan Arka Sokaklar yeni sezon yeni bölüm çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Dizi 14. Sezonuna başlarken yeni oyuncu takviyeleriyle de kaybettiği oyuncuların yerini doldurmaya çalışıyor. Diziye yeni katılan Ezgi Vural karakterini (Ela Yörüklü) sizler için araştırdık.

Ezgi Vural (Ela Yörüklü) Kimdir?

Dizi sektöründe oyuncu olarak çalışıp özellikle de genç oyuncu olup da Arka Sokaklar dizi setinden geçmeyen özellikle oyuncu yok gibidir herhalde. Tam bir oyuncu okuluna dönüşen dizi aynı zamanda bir rekora doğru hızla ve emin adımlarla ilerliyor. Oyuncu kadrosunda Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Özgür Çoban, Şevket Çoruh, Alp Korkmaz, Ozan Çobanoğlu, İpek Yaylacıoğlu Usta, Oya Tosunoğlu, Merve Oflaz gibi oyuncuları barındıran ve 13. Sezonu bitirip 14. Sezona başlayan dizi Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Yaz arasının ardından çekimlerine başlayan dizi yeni katılan oyuncularla daha da güçlendi. Diziye Ezgi Vural karakteriyle katılan ve Komiser yardımcısı olarak görev alan Ela Yörüklü kimdir, nerelidir, daha önce hangi yapımlarda rol almıştır bir bakalım dedik. İşte Arka Sokaklar’ın güzel Komiser Yardımcısı Ezgi Vural’ı canlandıracak Ela Yörüklü!

Ela Yörüklü Kimdir?

Arka Sokaklar’ın yeni komiser yardımcısı Ela Yörüklü 1998 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi mezunu oyuncu bale ve tiyatronun yanı sıra piyano da çalmaktadır. Oyuncu aynı zamanda Akademi 35 buçukta Altan Gördüm’den oyunculuk eğitimi almaktadır. 2017 yılında katıldığı Best Model Of Turkey yarışmasında 2. Olan Ela Yörüklü ilk oyunculuk tecrübesini TRT ‘de yayınlanan Kalk Gidelim adlı diziyle yapmıştır. Oyuncu dizide Onur Seyit Yaran’ın canlandırdığı Canberk’in sevgilisi Melisa olarak rol almıştır.

28-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar