Masterchef Türkiye 2. sezonunda yarışacak 14 yarışmacı belli oldu!

Masterchef Türkiye 2. sezonunda yarışacak 14 yarışmacı belli oldu!
Dünyaca ünlü yemek programı Masterchef , Masterchef Türkiye adıyla TV 8 ekranlarında yeni sezonuna başladı. Yarışmada mücadele verecek 14 isim elemelerin ardından belli oldu!

Jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu gibi birbirinde başarılı şeflerin oturduğu yemek yarışması Masterchef çekişmeli geçen ilk sezonunun ardından ikinci sezonuyla seyirci karşısına çıkıyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan ve birbirinden yetenekli isimleri biraraya getiren lezzet dolu yarışmada elemelerin ardınan sezona başlayacak 14 isim sona kaldı. İşte Masterchef Türkiye'nin 2. sezonunda mücadele verecek 14 yarışmacı!

MASTERCHEF ELEMELERİ NASIL GERÇEKLEŞTİ?

Öncelikle eline ve lezzetine güvenen adaylar zorlu elemelerin ardından kamera karşısına geçerek jürilerin önünde yemek yaptı. Kuliste yarım saatlik sürede kendilerini temsil ettiklerini düşündüğü yemeği yapan adaylar;  Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun içinde bulunduğu jürinin karşısına geçerek beş dakikalık süreyle son hazırlıklarını tamamladı. Bunun üzerine tadım yapan jüriler yarışmacı için 'Evet' veya 'Hayır' oyunu kullandı. En az iki oy alan yarışmacı ilk etabı tamamlayıp önlük almaya hak kazandı. Daha sonra üçerli gruplarla düelloya kalan yarışmacılardan en iyi yapan bir kişi Masterchef'in 14 kişilik kadrosuna girmeye hak kazandı. 

İŞTE MASTERCHEF TÜRKİYE'NİN İKİNCİ SEZON YARIŞMACILARI

Kamera arkası ve kamera önünde elemelerden geçip alanında başarılı şeflerden onay alarak Masterchef'in 14 kişilik kadrosuna girmeye hak kazanan yarışmacılar; Suna Aydın, Ekin Eylem Ulaş, Mustafa Aydın, Eda Karabulut Nayir, Açelya Kılıçay, Murat Tokmak, Rıfat Yurttaş, Cemre Uyanık, Onur Dursun, Güzide Mertcan, Nalan Toprak, Yasin Obuz, Batuhan Bayır ve Faruk Batuhan Öner olup haftalar süren yarışmada mücadele vereceklerdir. 

MASTERCHEF 6.BÖLÜM FRAGMANI

TV8 ekranlarında Pazar, Pazartesi ve Salı akşamları 20:00'da seyirci karşısına çıkan Masterchef Türkiye yarışmasının merakla beklenen 6.bölüm fragmanı;

Masterchef Türkiye Pazar, Pazartesi ve Salı akşamları saat 20:00'de TV 8 ekranlarında!

29-08-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar