Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon tarihi belli oldu mu?
Bir Zamanlar Çukurova, yeni sezonda ekrana gelmeye devam edecek ATV dizilerinden birisi. Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık'ın yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 2. sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon ekranlara gelmeye başlayan dizi yansıttığı 70'ler Çukurova'sıyla hayli dikakt çeken yapımlar arasına girmeyi başardı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin hayranları yeni sezonu büyük bir hevesle bekliyor. Bir Zamanlar Çukurova 2. sezon ne zaman başlayacak, yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Henüz Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni sezon tarihi belli olmadı. Çok da uzun olmayan bir süre içerisinde Bir Zamanlar Çukurova dizisini ekranlarda görmeye başlayacağız. Ancak yeni sezon tarihi hala muğlak. Tahmin etmek gerekirse Bir Zamanlar Çukurova dizisi 2 ya da 3 hafta içerisinde ekranlara gelmeye başlayacak.

Bir Zamanlar Çukurova 2. sezon fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni sezon fragmanı henüz yayınlanmadı. Buna karşın Bir Zamanlar Çukurova dizisinin sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımda "Bir Zamanlar Çukurova'yı sabırsızlıkla bekleyenler, hazır mısınız? 2.Sezon çok yakında sizlerle." ifadeleriyle dizi hayranlarını fragmana hazırlamaya başladı. 

Bir Zamanlar Çukurova dizisi hangi günlerde yayınlanacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ilk sezonu 13 Eylül 2018 Perşembe akşamı ekranlara geldi. Böylece Bir Zamanlar Çukurova dizisi her Perşembe izleyici karşısına çıkmaya başladı. Peki ikinci sezon da Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümleri Perşembe günleri ekrana gelecek. Bu sorunun cevabı evet olacak. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni sezondaki yeni bölümleri ilk sezonda olduğu gibi Perşembe günleri ekrana gelecek.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin konusu ne?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 70'lerin İstanbul'unda daha doğrusu Adana'sının atmosferini soluma imkanı sunuyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisi birbirlerini çok seven ve İstanbul'da yaşayan bir çiftin Adana'ya gelerek yörenin zengin ailelerinden birinin evinde çalışmaya başlamasıyla dizinin fitili ateşlenmiş oluyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle ilgili bildiğimiz bilgiler şimdilik yalnızca bunlarla idare ediyoruz. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni sezon tarihi açıklanınca bu haberi Canlitv.com adresi üzerinden takip edebilirsiniz.

27-08-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar