Arka Sokaklar kanal mı değiştirdi?lar kanal mı değiştirdi?

Arka Sokaklar kanal mı değiştirdi?lar kanal mı değiştirdi?
İddialara göre kanal değiştirdiği söylenen Arka Sokaklar yeni bölümü ne zaman ekrana gelecek? Kanal D ekranlarında 17 sezondur yayınlanan Arka Sokaklar kanal mı değiştirdi?

Türkiye’nin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar ile ilgili yeni bir iddia sosyal medyayı hareketlendirdi. Arka Sokaklar hayranları fenomen dizinin 45 günlük ara vermesinden sonra yaşanan gelişmeyi merak ediyor. İddialara göre kanal değiştirdiği söylenen Arka Sokaklar yeni bölümü ne zaman ekrana gelecek? Kanal D ekranlarında 17 sezondur yayınlanan Arka Sokaklar kanal mı değiştirdi? Şimdi detaylar

Arka Sokaklar kanal mı değiştirdi?

Türkiye’nin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar dizisine nazar değdi. hiç ara vermeden 17 sezondur yayınlanan Arka Sokaklar dizisi zorunlu bir ara verdi. Yapım şirketi Arka Sokaklar dizisiyle ilgili çalışanlara bir mesaj yollayarak 45 gün zorunlu ara verildiğini duyurdu. işte ne olduysa ondan sonra oldu. iddialar havada uçuşmaya başladı. Yapım şirketinin kanaldan ödeme gerçekleşmediği için ara verme kararı aldığı gündeme bomba gibi düşmüştü. 

Arka Sokaklar neden yayınlanmıyor?

Pandemi sürecinde bile ara vermeyen ve 16 sezondur soluksuz yayımlanarak rekor üstüne rekor kıran Arka Sokaklar dizisi bugünlerde zor bir süreç geçiriyor. Artan maliyetler ve Kanal D’den verilen uzun vadeli çekler yapımcı Erler Filmi zor durumda bırakınca diziye zorunlu bir ara verildi. Nakit akışı sebebiyle teknik ekibe ve bazı oyunculara ödemelerin sürekli aksaması bardağı taşıran son damla oldu.Zaman zaman sorunlar yaşansa da 16 sezondur devam eden dizi 17. sezonunda da reytinglere damga vurmayı sürdürüyor. a neden oldu. Başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar ve Ozan Çolakoğlu’nun paylaştığı polisiye gerilim dizisi Arka Sokaklar dizisinin 17. sezonuna ne zaman devam edeceği belirsizliğini koruyor. Kulislerden edinilen bilgiye göre fenomen dizi kanal değiştirmeye hazırlanıyor.

Dizi hayranları bir kez daha heyecanlandı

Arka Sokaklar dizisi ilk bölümünden itibaren birçok ünlü ismi kadrosuna kattı. Senaryo gereği birçok karakter diziye veda etse de fenomen dizi heyecanını koruyarak izleyici kitlesini korumaya devam etti. kanal D ekranlarında 17. sezonunda zorunlu bir ara veren Arka Sokaklar'la ilgili kanal değişikliği haberi, dizinin final yapmasını istemeyen hayranlarını şimdiden heyecanlandırdı. Arka Sokaklar’ın ekran macerasına atv’de devam edeceği iddia edildi.

29-11-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar