Dokuz Oğuz dizisi sete çıkıyor

Dokuz Oğuz dizisi sete çıkıyor
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve Gold Film tarafından hazırlanan Dokuz Oğuz dizisi sete çıkarak çekimlere başladı.

Yeni başlayacak olan diziler arasında yer alan ve Fox Tv ekranlarında yayınlanacak Dokuz Oğuz adlı askeri proje için cast çalışmaları hazırlık süreci tamamlandı ve dizi sete çıkarak çekimlere başladı. Yeni başlayan askeri projelerden biri olan ve Gold Film tarafından hazırlanan dizide Kubilay aka Karanlık Yüzbaşı lakaplı bir askere hayat verirken dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Cem Akyoldaş’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu daha önce yine bir askeri proje olan Sakarya Fırat adlı dizinin de senaryosunu yazan Süleyman Çobanoğlu kaleme alıyor. Eskişehir’de çekimleri başlayan dizinin tanıtımının yakın bir zamanda Fox Tv ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

Dokuz Oğuz Dizisi Oyuncu Kadrosu

Gold Film tarafından hazırlıkları tamamlanan ve çekimleri başlayan dizi Eskişehir’de çekiliyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Dokuz Oğuz dizisi bir askeri timin hikayesini seyirciyle buluşturacak. Oyuncu kadrosunda birbirinde ünlü isimlerin yer aldığı dizide, Kubilay Aka (Karanlık Yüzbaşı Batur), Deniz Işın (Bilge), Mehmet Çevik (Hasan Dede), Yasemin Allen (Tomris Albay), Dağhan Külegeç (Ercan), Kayhan Açıkgöz (Yaşar), Rami Narin (Yiğit), Hakan Boyav (General Ali Osman), Serhan Onat (Boran), Volkan Keskin (Timur), Taylan Meydan (Okan) ve Sahra Şaş (Keskin Nişancı). Fox Tv’nin umut bağladığı dizilerden olan ve güçlü kadrosu kadar maliyetiyle de dikkatleri çeken Dokuz Oğuz dizisinin 2023 yılının başlarında seyirciyle buluşması bekleniyor.

Sahra Şaş Kimdir?

Gold Film tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Dokuz Oğuz dizisinde yer alacak ve dizide keskin nişancı karakterine hayat verecek olan Sahra Şaş, 15 Kasım 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Son zamanların başarılı genç oyuncuları arasında yer alan güzel oyuncu okul hayatından sonra oyunculuğa yönelerek bu alanda eğitimler almıştır. İlk kez Tatar ramazan adlı dizide rol alan oyuncu bugüne kadar birbirinden üst düzey yapımlarda rol almıştır. Son olarak Disney Plus için hazırlanan Atatürk dizisinde rol alan Sahra Şaş, Tatar Ramazan, Bizim Hikaye, Martı, Kadın, Çoban Yıldızı, Kösem sultan, Aşkın Dili Yok, Bodrum Masalı, Atatürk, Alev Alev adlı yapımlarda rol almıştır.

28-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar