Arka Sokaklar Savcı Ceyda (Gamze Topuz) Kimdir?

Arka Sokaklar Savcı Ceyda (Gamze Topuz) Kimdir?
Arka Sokaklar'ın yeni sezon bölümlerine dahil olan Savcı Ceyda karakterini canlandıracak olan Gamze Topuz kimdir? Daha önce hangi dizide rol aldı?

Yıllardır evlerimize konuk olan Arka Sokaklar dizisi yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Yeni sezonda kadrosuna yeni isimler ekleyen Arka Sokaklar'ın en merak edilen oyuncularından biri de Savcı Ceyda rolünü canlandıracak olan güzel oyuncu Gamze Topuz oldu. Arka Sokaklar Savcı Ceyda gerçekte kimdir? Gamze Topuz daha önce hangi yapımlarda rol aldı? 

Kanal D ekranlarının en eski ama en vazgeçilmeyen dizisi Arka Sokaklar, 14. sezon bölümleri ile yeniden yayınlanmaya hazırlanıyor. Yeni sezonda yeni isimleri kadrosuna ekleyen dizinin bu sezonki bölümleri aynı izlenme oranlarına sahip olabilecek mi? Arka Sokaklar dizisinin yeni sezonunda kadroya Savcı Ceyda rolünü canlandıracak olan Gamze Topuz pek çok izleyicinin araştırdığı isim oldu. Savcı Ceyda, Rıza Baba ve ekibinin uğraşacak olaylarına bakacaktır. Her dizi de olduğu gibi bu dizide de yeni gelen karakterin bir süre zıtlık yaşayacağı düşünülüyor. Özellikle Rıza Baba ve ekibinin en baş karakterlerinden biri olan Mesut ile     ters düşecektir. Peki bu Gamze Topuz gerçekte kimdir? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? İşte Gamze Topuz hakkında tüm merak edilenler..

Arka Sokaklar Savcı Ceyda (Gamze Topuz) kimdir?

Arka Sokakların yeni savcısı Ceyda aslında Gamze Topuz'dur. Gamze Topuz 8 Ekim 1983 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir.  Bilgi Üniversitesi TV-Gazetecilik bölümünü bitirdikten sonra eğitim hayatını tamamlamıştır. Gamze Topuz kendisi gibi oyuncu olan Ümit Kantarcı ile hayatını birleştirdikten 2 yıl sonra yollarını ayırmıştır. Ümit Kantarcı ile olan evliliğinden ise Elif Naz isminde bir çocuğu vardır. Ekranlarda ilk olarak 2004 yılında En iyi Arkadaşım dizisinde Banu rolü ile tanıdık. Söz, Hayat Bazen Tatlıdır, Güzel Çirkin, Türk Malı, Süpürrr, Beşinci Boyut, Doktorlar, Aşk ve Ceza, Mavi Kelebekler, Cesur Hemşire, Evli ve Öfkeli dizilerinde rol aldı. Bakalım Savcı Ceyda karakteri dizide sevilen isimlerden biri olmayı başarabilecek mi?

Gamze Topuz filmografi

2005 yılında Beşinci Boyut Selma karakteri

2007 yılında Doktorlar Zeynep Öztürk karakteri

2009 yılında SüpüRRR Serap karakteri

2010 yılında Aşk ve Ceza Derya karakteri

2011 yılında Mavi Kelebekler Derya Latik karakteri

2013 yılında Benzemez Kimse Sana Yarışmacı

2013 yılında Güzel Çirkin Aylin karakteri

28-08-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar