Arka Sokaklar yeni sezon tarihi belli oldu!

Arka Sokaklar yeni sezon tarihi belli oldu!
Arka Sokaklar 19. sezon ne zaman başlayacak 2024? Arka Sokaklar yeni sezon tarihi ne zaman? İşte heyecanla beklenen dizi Arka Sokaklar'ın yeni sezon tarihi..

Arka Sokaklar dizisinin 19. sezonu için tarih araştırmaları son günlerde büyük bir hız kazandı. Fenomen dizinin 19. sezonuna ait tanıtım fragmanı yayınlandıktan sonra izleyicilerin yeni sezonun başlangıç tarihini daha da merak etmelerine neden oldu. Ekranların uzun ömürlü yapımlarından biri olan Arka Sokaklar'ın yeni sezonu hakkında 'Arka Sokaklar 19. sezon ne zaman başlayacak 2024?' sorusunun cevabı nihayetinde yanıt buldu. İşte Arka Sokaklar yeni sezon ilk bölüm tarihi..

Başarılı isim Türker İnanoğlu'nun imzasını taşıyan Arka Sokaklar dizisinin yönetmenliğini Baran Özçaylan üstleniyor. Rejisör Orhan Oğuz'dan görevi devralan Baran Özçaylan, tanıtım filmlerindeki gibi yeni bölümlerde de izleyicileri sürprizlerle buluşturmayı planlıyor. İkinci tanıtım filmi Kartal'da çekilen dizinin çekimlerinde özel kameralar ve efektler kullanıldı. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragman sosyal medyada büyük ilgi gördü. Hatta bir çok sosyal medya kullanıcısı fragman hakkında 'Tarihin en iyi sezonu geliyor' ve '19. sezon bomba gibi olacak' gibi yorumlarla heyecanlarını dile getirdi. 

Arka Sokaklar Başlıyor!

Arka Sokaklar 19. sezon tanıtım bölümü ile de yenilenen oyuncu kadrosu da dikkat çekti. Fragmanda Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu, Ebru Cündübeyoğlu, Özlem Çınar, Burak Satıbol gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı görüldü. 

D Media'nın yapımcılığını üstlendiği ve başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu, Özlem Çınar, Burak Satıbol ve Ebru Cündübeyoğlu'nun yer aldığı Arka Sokaklar, yeni bölümleriyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Dizinin yeni sezonunun ilk bölümü 13 Eylül Cuma saat 20.00'de Kanal D'de yayınlanacak. Arka Sokaklar 19. sezon fragmanının açılış cümlesi ise 'Gereği düşünüldü, buradan çıkışımız çok zor!'' oldu. 19 sezondur devam eden dizinin bu yeni sezonu da oldukça merak ediliyor. Bakalım Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar, Cuma günü yaşanacak olan reyting savaşında kaçıncı sıraya yerleşecek. Cuma günü Arka Sokaklar'ın yanı sıra Show TV'de Kızılcık Şerbeti, Star TV'de ise reyting rekortmeni dizi Yalı Çapkını çok merak edilen yeni sezon bölümleri ile ekranlara gelecek. Arka Sokaklar 13 Eylül Cuma akşamı Kanal D'de..

07-09-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar