Arka Sokaklar’a Yeni Emniyet Amiri

Arka Sokaklar’a Yeni Emniyet Amiri
Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve 18. Sezonuyla ekrana gelecek efsane dizi Arka Sokaklar yeni emniyet amirini buldu.

Kanal D İç yapımlar ekibi tarafından hazırlanan ve Erler Film tarafından bir yıl boyunca bedelsiz olarak kanal D’ye verilen efsane dizi Arka Sokaklar kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Sezona oldukça iddialı hazırlanan ve 17 sezon boyunca yayınlandığı gün olan Cuma akşamlarında yeniden seyirciyle buluşacak olan Arka Sokaklar eski oyuncularının büyük bir kısmı ile yeniden sözleşme imzaladı. Oyuncularla bir sezon 42 bölümlük sözleşmeler imzalayan Kanal D dizinin kadrosunu dışardan oyuncularla da güçlendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde başarılı ve ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ ile anlaşmaya varan kanal şimdide son olarak Yalı Çapkını dizisinde rol alan ünlü oyuncu Cansu Fırıncı ile anlaşmaya vardı. Kanal D bünyesinde faaliyet gösteren ve kanalın iç yapımlarını hazırlayan D Media tarafından hazırlanacak dizinin yönetmen koltuğunda Orhan Oğuz yer alıyor.

Cansu Fırıncı Arka Sokaklar’da

Kanal D ekranlarında 18. Sezonuyla ekrana gelecek olan ve şimdilerde hazırlıkları süren Arka Sokaklar dizisi seyircide heyecan yaratmaya devam ediyor. Cuma akşamlarının sevilen ve reytingi yüksek dizilerinden olan ve 17 sezon boyunca seyirciyle aynı gün buluşan Arka Sokaklar şimdilerde yeni oyuncularla sözleşmeler yapmaya devam ediyor. D media tarafından hazırlanan dizinin kadrosuna son olarak başarılı ve ünlü oyuncu Cansu Fırıncı katıldı. Cansu Fırıncı son olarak yine Cuma akşamları ekrana gelen reytingi yüksek dizi Yalı Çapkını’nda rol almıştı. Ünlü oyuncu dizinin kadrosunda Emniyet Amiri Ünal karakterine hayat verecek. Böylece Arka Sokaklar’ın 18. Sezonunda yeni emniyet amirini canlandıracak isim Ünal karakteriyle ünlü oyuncu Cansu Fırıncı olmuş oldu.

Cuma Akşamları Ekrana Gelecek

Erler Film tarafından hazırlanan ve tam 17 sezon boyunca ekrana gelen efsane dizilerden Arka Sokaklar bugüne kadar Cuma akşamları ekrana geldi. Asıl yayın günü Cuma olan dizi aynı zamanda kanalın hemen her saatinde tekrar bölümleriyle yayınlandı. Yeni sezonda da 18. Sezon yeni bölümleriyle yine Cuma akşamları ekrana gelecek dizi Star Tv’nin Yalı Çapkını, Show Tv’nin Kızılcık Şerbeti dizileri ile büyük bir reyting yarışına girecek. Arka Sokaklar çok yakında yeni bölümleriyle Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak.

31-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar