Ateş Kuşları 1 Eylül’de Başlıyor

Ateş Kuşları 1 Eylül’de Başlıyor
Atv ekranlarında geçtiğimiz sezon başlayan ve bu sezonda devam edecek olan dram türündeki dizi Ateş Kuşları 1 Eylül’den itibaren yeni bölümleriyle ekranda.

Televizyon kanalları yeni yayın dönemi için hazırlıklarını hızlandırdılar. Yaklaşık bir ay sonra başlayacak yeni yayın dönemi için kanallar yapım şirketleri ile birlikte birbirinden iddialı yeni dizileri seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Pek çok kanal birbirinden iddialı pek çok yeni dizi için çalışmalar yaparken aynı zamanda geçtiğimiz sezon başlayan ve yayın onayı alan diziler için de çalışmalar yeniden başlıyor. Sezon arası veren ve tatilde bulunan diziler için ağustos ayı yeniden buluşma ve set başı yapma ayı olarak biliniyor. Yayın arası veren pek çok dizi yeniden çekimlere başlamak için hazırlanırken bu dizilerden biri olan ve Atv ekranlarında Cuma akşamları seyirciyle buluşan dram türündeki Ateş Kuşları ilk harekete geçen yapımlardan oldu. Bozdağ Film tarafından hazırlanan dizinin ağustos ayında sete çıkarak yeni bölümler için çekimlere başlaması planlanıyor.

1 Eylül’de Yayında

Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü ve genç oyuncuların yer aldığı dram türündeki Ateş Kuşları ikinci sezona başlamak için hazırlıklarını sürdürüyor. Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem tarafından kaleme alınan ve yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen ile Yıldız Aşanboğa’nın yer aldığı Ateş Kuşları 1 Eylül Cuma akşamı yeni bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Sezonu erken açmayı planlayan dizi böylece rakipleri olan Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti’nden reyting kapmaya çalışacak. Ayrıca bu sezon yeniden başlayacak olan ve Kanal D ekranlarında 17 sezon boyunca Cuma akşamları yayınlanan Arka Sokaklar’da Ateş Kuşları’nın rakipleri arasında yer alıyor.

Ateş Kuşları Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve Atv ekranlarında yayınlanan Ateş Kuşları sokak çocuklarının hikayesini dramatik bir dille ekrana taşıyan yapımlardan. Dizinin yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen yer alırken oyuncu kadrosunda da güçlü isimler yer alıyor. Ateş Kuşları’nın oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında

-          İlayda Alişan

-          Hande Soral

-          Burak Tozkoparan

-          Görkem Sevindik

-          Nizam Namidar

-          Serkan Ercan

-          Ahmet Saraçoğlu

-          Boncuk Yılmaz

-          Gonca Cilasun ve

-          Erdem Şanlı yer alıyor. Ateş Kuşları yeni bölümleriyle 1 Eylül’den itibaren Atv ekranlarında seyirciyle buluşacak.

31-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar