Yalı Çapkını dizisinin Seyran’ı Afra Saraçoğlu kimdir?

Yalı Çapkını dizisinin Seyran’ı Afra Saraçoğlu kimdir?
Geçtiğimiz sezonun en başarılı dizilerinden olan ve aldığı reytinglerle kanalını üst sıralara taşıyan Yalı Çapkını’nda Seyran’ı canlandıran Afra Saraçoğlu kimdir?

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyon dizisi olarak uyarlanan Yalı Çapkını geçtiğimiz sezon Cuma akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında ilk sırada yer aldı. Star Tv ekranlarının sevilen ve reytingi yüksek dizisinde birbirlerini istemedikleri halde evlenmek zorunda kalan Seyran ile Ferit’in hikayesi ele alınıyor. Dram ve aşk türünde ele alınan dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alırken dizi yeni yayın döneminde de kanalın en iddialı yapımları arasında yer alacak. Yakında yeni bölümler için sete çıkmaya hazırlanan dizide Afra Saraçoğlu’nun canlandırdığı Seyran karakteri seyirci tarafından sevilen karakterler arasında yer aldı. Genç ve güzel oyuncunun Mert Ramazan Demir ile birlikte partner olarak yer aldığı dizide Seyran kimdir, nasıl biridir ve Seyran’ı canlandıran Afra Saraçoğlu hangi yapımlarda rol almıştır? İşte tüm bu soruların cevabı.

Seyran Kimdir?

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Star Tv ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen Yalı Çapkını dizisi yeni bölümleriyle eylül yayın döneminden itibaren yeniden ekranlara geliyor. Dizide Ferit ile evli olan ve mecburi bir evlilikten aşka doğru yol alan Seyran yeni bölümlerde de dizinin en çok merak edilen karakterleri arasında yer alacak. Istemediği bir evlilikle Ferit Korhan ile evlenen ve onun yaşadığı yalıya taşınan Seyran başlarda Ferit’e karşı bir nefret duysa da zamanla bu durum değişmeye başlamış ve Ferit’i sevmiştir. Ancak ikili arasında sık sık yanlış anlamalar ve tartışmalar yaşanmaktadır. Seyran aklı başında güçlü bir kadındır ve kendi ayakları üzerinde durmaktadır. Zaman zaman Ferit’in şımarıklıklarıyla da mücadele etmek zorunda kalan Seyran yavaş yavaş Ferit’i de değiştirmeye başlamıştır.

Afra Saraçoğlu kimdir?

Son dönemin genç ve güzel oyuncuları arasında yer alan ve son olarak Star Tv ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterine hayat veren güzel oyuncu 2 Aralık 1997 yılında Balıkesir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk eğitimleri alan ve setlerde roller üstlenmeye başlayan oyuncu bugüne kadar birbirinden başarılı yapımlarda roller üstlenmiştir. Afra Saraçoğlu’nun rol aldığı yapımlar arasında, Fazilet Hanım ve Kızları, Kardeş Çocukları, Öğretmen, Yeşilçam, İkinci Şans, Kötü Çocuk, İyi Oyun ve Aşk Bu mu bulunmaktadır.

31-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar