Arka Sokaklar'da Aylin'in vedasının ardından bir ayrılık haberi daha!

Arka Sokaklar'da Aylin vedasının ardından bir ayrılık haberi daha
Yıllardır evimize konuk olan Arka Sokaklar dizisinden bir ayrılık haberi daha geldi. Geçtiğimiz Cuma günü sezon finali yapan diziden ayrılan isim kim oldu?

Tam 13 sezondur Kanal D ekranlarının fenomen dizisi olan Arka Sokaklar, geçtiğimiz Cuma günü yayınlanan sezon finali ile sevenlerine veda etti.     Sezon finalinin öncesinde yaşanan ayrılık Arka Sokaklar hayranlarını üzmüştü. 2006 yılından beri ekranlara gelen dizide Aylin karakterini canlandıran oyuncu Özlem Çınar'ın ayrılığı gündeme bomba gibi oturdu. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen  her hafta yeni bölümleri ile izleyicisini ekranları başına kilitliyordu. Başarılı oyuncu Özlem Çınar'ın diziye veda haberinin üzerinden çok geçmenden bir ayrılık haberi daha geldi. Peki Cuma akşamları zirveye oturan dizi Arka Sokaklar dizisine hangi oyuncu veda etti?

VOLKAN KOMİSER DİZİDEN AYRILDI!

Başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, Alp Korkmaz ve Ozan Çobanoğlu gibi isimlerin bulunduğu Arka Sokaklar'da resmen yaprak dökümü yaşanıyor. Özlem Çınar'ın ayrılığının üzerinden çok geçmeden bir ayrılık haberi daha geldi. Erler Film'in yapımcılığında ekrana gelen dizide Volkan karakterini canlandıran Boğaç Aksoy diziden ayrıldı. Volkan komiser yani Boğaç Aksoy, 13. sezon finalinde çıkan çatışmada şehit düşerek Arka Sokaklar ekibine veda etti. Yakışıklı oyuncu Boğaç Aksoy, Arka Sokaklar'ın 14. sezonun da dizide yer almayacak. Bakalım fenomen dizi Arka Sokaklar yeni sezonunda hangi isimleri kadrosuna dahil edecek? Yeni sezonda neler yaşanacak? 14. sezon ile ekranlara gelecek olan dizi televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi olarak tarihe geçecek. Peki diziye veda eden Volkan komiser yani Boğaç Aksoy kimdir? 

VOLKAN KOMİSER (BOĞAÇ AKSOY) KİMDİR?

Volkan komiser karakterine hayat veren Boğaç Aksoy 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu Boğaç Aksoy, katıldığı est Model of Turkey yarışmasında üçüncü seçilmiştir. İlk oyunculuk deneyimini Çılgın Dersane sinema filmi ile yapan isim daha sonrasında ise Kanal D ekranlarının vazgeçilmez dizisi Arka Sokaklar'a katılmıştır. Arka Sokaklar dizisinde de Volkan karakterini tam 4 sezon hayat vermesinin ardından diziden ayrıldı.

ARKA SOKAKLAR AYLİN DİZİDEN NEDEN AYRILDI?

Arka Sokaklar dizisinde Aylin karakterine hayat veren Özlem Çınar'ın dizide olmayışı ile ilgili 'Özlem Çınar yapımcıyla anlaşmaya varamadı ve bundan dolayı diziden ayrılma kararı aldı.' şeklinde iddialar ortaya atıldı. Gelen bu iddialar üzerine güzel oyuncu Özlem Çınar, kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 'Diziden ayrıldı.' haberlerini doğruladı. Bu açıklamasının ardından Arka Sokaklar hayranları oyuncuya binlerce mesaj gönderdi. Hatta Hürriyet Gazetesi yazarı Eyyübioğlu, dizinin sevilen karakterlerinden olan Aylin yani Özlem Çınar'ın, yeni sezonda dizide görmek istediklerine dair bir çağrıda bulundu.

15-06-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar