Eser Yenenler Show sezon finali yaptı! Yeni sezon ne zaman?

Eser Yenenler Show sezon finali yaptı! Yeni sezon ne zaman?
Her Cuma akşamı TV 8'den ekranlara gelen Eser Yenenler Show, sezon finali yaptı. Sezon arasına giren programın yeni sezonu ne zaman başlayacak?

TV 8 ekranlarının talk show programı Eser Yenenler Show, dün akşam yayınlanan bölümüyle birlikte sezonu noktaladı. Eser Yenenler'in hazırlayıp sunduğu programın sezon finali bölümüne şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç konuk oldu. 14 Kasım tarihinden bu yana TV 8'de yayınlanmakta olan Eser Yenenler Show yeni sezonda yine ekranlarda olacak. 

Her Cuma akşamında izleyiciyle buluşan Eser Yenenler Show'a sezon finali bölümünde sürpriz bir isim konuk oldu. Eser Yenenler ile çok yakın arkadaş olan ve Çok Güzel Hareketler Bunlar, 3 + 1, 3 Adam gibi projelerde birlikte yer alan Oğuzhan Koç, programın sezon finali bölümüne konuk olarak katıldı. Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç ikilisi izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Komedyen kişiliğiyle bildiğimiz Oğuzhan Koç, hem güldürdü hem de şarkılarıyla sevenlerine mini bir konser sahneledi. Yayınlanan sezon finali bölümüyle birlikte Eser Yenenler Show, ilk sezonunu noktalamış oldu. Eser Yenenler Show'un yeni sezon ile ilgili merak edilen detayları sizlerle paylaşalım.

Eser Yenenler Show'un yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Son dönemde ortada pek fazla talk show programı kalmadı. Okan Bayülgen bir süredir talk show yapmıyordu, 22 yıldır ekranlarda görmeye alışkın olduğumuz Beyaz Show ise sürpriz bir şekilde final kararı almıştı. Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un sunduğu 3 Adam'da 2017 itibariyle yayın hayatını sonlandırmıştı. Hal böyle olunca bir talk show boşluğu meydana geldi. Eser Yenenler, tek başına sunduğu yeni bir talk show programıyla izleyici karşısına çıkarak bu boşluğu doldurdu. Eser Yenenler Show adını alan programa sezon içinde 26 bölüm boyunca pek çok ünlü isim konuk oldu. Konuk olan herkes kendisi için önem ifade eden bir hediye getirdi. Tüm hediyeler Konuk Müzesi olarak isimlendirilen köşede sergilendi. Yeni sezonda yeni konuklar, yeni hediyelerle birlikte program kaldığı yerden devam edecek. Peki Eser Yenenler Show ne zaman başlayacak? Henüz yeni sezonun hangi tarihte başlayacağıyla ilgili herhangi bir bilgi yok. Ancak büyük ihtimalle yazın bitmesiyle birlikte Sonbahar aylarında yeniden ekranlarda olacağını tahmin edebiliriz. 

14-06-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar