Canevim dizisine iki oyuncu daha!

Canevim dizisine iki oyuncu daha!
ATV ekranlarının yeni yaz dizileri arasında yer alan Canevim dizisi, oyuncu kadrosuna iki yeni isim daha ekledi. İşte o iki isim..

Yaz aylarında ATV ekranlarına gelen yeni dizi Canevim, oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmişti. Şimdi sevilen dizi Canevim'in kadrosuna iki yeni isim daha eklendi. İşte kadroya dahil olan o isimler...

ATV'nin yaz sezonu için hazırladığı Canevim dizisi büyük umutlarla izleyicisi ile buluştu. İlk bölümü reytinglerde başarılı bir performans elde etti. Hem konusu hemde oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken diziye iki yeni oyuncu daha eklendi. Diziye renk katacak isimler Slagana Vujosevik ve Cenk Hakan Köksal oldu. Yeni bölümleri heyecanla beklenen dizinin oyuncu kadrosuna eklenen  Slagana Vujosevik ve Cenk Hakan Köksal'ın dizide hangi rolü canlandıracağı büyük merak konusu. Bu iki oyuncu  Slagana Vujosevik ve Cenk Hakan Köksal Canevim dizisine Pazartesi günü ekranlara gelecek olan 3. bölümde izleyici karşısına çıkacak. Bakalım yeni oyuncuların dizideki rolleri ne olacak?  Slagana Vujosevik kimdir? Cenk Hakan Köksal kimdir? İşte detaylar..

Canevim Cenk Hakan Köksal kimdir?

Ekranlarının en yeni dizisi Canevim kadrosuna kattığı usta oyuncu Cenk Hakan Köksal, Fikret karakterine hayat verecek. Cenk Hakan Köksal, 1982 yılında Erzincan'da dünyaya gelmiştir. İzzet Baysal Üniversite'sinde eğitim hayatını tamamlayan Cenk Hakan Köksal daha sonrasında da Haliç Üniversitesi'nde Tiyatro Bölümüne girdi ama eğitimini tamamlayamadı. Şimdiler de ise İstanbul Aydın Üniversitesi Tiyatro Yönetmenliği Yüksek Lisans bölümünde Oyuncu Tayfası adlı oyunculuk atölyesinde eğitim vermektedir. Cenk Hakan Köksal ilk olarak 2013 yılında çekilen 1 Mahmt 1 Kezban filmi ile oyunculuk hayatına adım atmıştır. Şimdi ise Canevim dizisinde Fikret karakterine hayat verecek.

Canevim Slagana Vujosevik kimdir?

Güzelliği ile dizide fırtınalar estirecek olan Slagana Vujosevik, Kars’ta Ömer’in (Aras Aydın) şantiyedeki meslektaşının yeni tanıştığı  Kristina’yı canlandıracak. Büyk ilgi çekecek isim Slagana Vujosevik, aslen Makedonyalıdır. Canevim dizisini beğenen ve yakından takip eden izleyiciler Slagana Vujosevik'i daha önceden tanıyabilirler. Güzel oyuncu Türkiye Bursları ile Türkiye'ye gelmiş öğrenci idi. Slagana Vujosevik, daha önce 2 yapımda da rol almıştır. Reytinglerde büyük başarı elde eden Acı Aşk dizisinde 2 bölüm rol almıştır. Acı Aşk'ın yanı sıra Sürgün Kafkasya filminde de üstün başarılı bir rol sergilemiştir.

16-06-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler