Arka Sokaklar'da Ayrılıklar Devam Ediyor!

Arka Sokaklar'da Ayrılıklar Devam Ediyor!
Kanal D'nin efsane dizisi Arka sokaklar 14. sezonuna hazırlanırken ayrılıklar peş peşe gelmeye başladı. Diziden son bir hafta içinde iki oyuncu ayrıldı. İşte detaylar!

Kanal D’nin eski ama eskimeyen dizisi Arka Sokaklar 14. Sezonunun çekimlerine başladı. Dizi oyuncuları ve çalışanları 13 sezonu geride bırakmanın haklı gururuyla geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek hem ekip ve oyuncular olarak birbirinin kurban bayramını kutladılar hem de 14. Sezonun çekimine başladılar. Dizinin Kanal D ekranlarında eylül ayından itibaren yeni bölümleriyle seyirciyle bulaşacağı belirtilirken bir anda sosyal medya üzerinden açıklanan şok ayrılıklar bir anda tüm gözleri Arka Sokaklar’a çevrilmesine sebep oldu. Dizide uzun yıllar oynayan oyunculardan Furkan Göksel geçtiğimiz günlerde diziden ayrıldığını açıklamıştı. Şimdi ise öyine uzun yıllardır dizide rol alan bir başka oyuncu da diziye veda ettiğini duyurdu. İşte ayrıntılar!

Arka Sokaklar’a Nazar Değdi!

Tam 13 sezon önce Erler Film tarafından Kanal D için hazırlanmaya başlanan ve İstanbul sokaklarındaki suçlularla mücadele eden asayiş polislerinin hayatını ve İstanbul’un arka sokaklarında yaşanan olay ve hikayeleri konu alan Arka Sokaklar bugünlerde 14. Sezonunun yeni bölümlerinin çekimlerine başladı. Ancak 14. Sezon çekimlerinin başlamasıyla birlikte bir anda dizide rol alan bazı oyuncular da diziden ayrıldıklarını açıkladılar. Üst üste gelen bu haberler Arka Sokaklar’a nazar mı değdi sorusunu akıllara getirirken dizinin tüm bu yaşananlara karşın çekimlerinin devam ettiği bildirildi. Tam 13 sene Arka Sokaklar’da rol alan ve diziyle birlikte büyüyen ve geçtiğimiz günlerde diziye veda eden genç oyuncu Furkan Göksel’den sonra diziden bir başka oyuncu da ayrıldı. 9 sene Arka Sokaklar’da Pınar karakterini canlandıran genç ve güzel oyuncu İpek Yavlacıoğlu’da sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla diziye veda ettiğini duyurdu.

İpek Yavcıoğlu (Pınar) Arka Sokaklar’a Veda Etti!

Erler Film tarafından Kanal D için hazırlanan ve başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan’ın oynadığı Arka Sokaklar’ın genç oyuncusu İpek Yavlacıoğlu 9 senenin ardından diziye veda etti. Genç oyuncu sosyal medya hesabından “Yüzlerce fotoğraf koysam da, sizin sevginiz ve desteğinizle tamamladığım 9 senemi anlatmam mümkün değil. İyi ki varsınız, iyi ki hepinizi tanımışım. Her şey için çok teşekkür ederim. Sizi çok seviyorum “ mesajını paylaştı.

18-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar