Arka Sokaklar’da Bir Devir Bitiyor mu? Sosyal Medyada Yapılan Paylaşım Kafaları Karıştırdı

Arka Sokaklar’da Bir Devir Bitiyor mu? Sosyal Medyada Yapılan Paylaşım Kafaları Karıştırdı
Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar’ın baş rol oyuncusu ‘Rıza Baba’ Zafer Ergin diziden ayrılıyor mu? Paylaşımlar kafaları karıştırdı. Zafer Ergin’e ne oldu?

Erler Film imzalı, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı Kanal D'nin 16 sezondur süren sevilen dizisi 'Arka Sokaklar' fanlarını üzecek bir paylaşımda bulundu. Kanal D ve Arka Sokaklar'ın sosyal medya hesaplarından duyurulan haber izleyiciye neler oluyor? dedirtti. İşte o paylaşım...

‘Rıza Baba’ Zafer Ergin Diziden mi Ayılıyor? Rıza Baba Öldü mü?

 2006 yılından bu yana süren Arka Sokaklar aksiyon/polisiye dizisi, ardında fanlar oluşturmuş bir dizi. Severek ve merakla izleniyor. Dizinin başrolünde yer alan ‘Rıza Baba’ karakterini Zafer Ergin canlandırıyor. Kadronun diğer oyuncuları Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar, Yiğitcan Ergin, Ela Yörüklü. 600’ü aşkın bölümlerinde kadrosuna çok oyuncu girip çıkmıştır. Kadronun değişmeyen oyuncularından olan Zafer Ergin, seyircinin gözünde de değişmeyecek isimlerinden.

Kanalın ve dizinin instagram hesabından paylaşılan siyah fonda #Rıza Baba yazısı, akıllarda soru işareti oluşturdu. Zafer Ergin’in Arka Sokaklar dizisi kadrosundan ayrılacağı iddiaları ortaya çıktı. Bu paylaşımla da iddialar güçlendi.



 

Paylaşıma Yorum Yağdı, Sosyal Medya Karıştı

Kanal D nin izlenme rekorları kıran Arka Sokaklar dizisiyle ilgili kafaları karıştıran paylaşımla, sosyal medya çalkalanmaya başladı. Zafer Ergin’in diziye veda edeceği düşünüldü. Dizinin fanlarından bu paylaşıma tepkiler yükseldi, ‘’Rıza Baba diziden ayrılamaz’’, ‘’Rıza Baba diziden ayrılamaz, ayrılmamalı’’ yorumları geldi. Yapılan bazı yorumlar ise şöyleydi…

Kafa Karıştıran Paylaşıma Açıklama Geldi!

Türken İnanoğlu yapımcılığında ekranlara gelen Arka Sokaklar dizisi, sosyal medya paylaşımı ile ilgili çığ gibi büyüyen yorumlara cevap niteliğinde karşılık geldi. Siyah fonda paylaşılan yazının altına, ‘’14 Ocak 2022 Arka Sokaklar yeni bölüm’’ paylaşıldı. Tepki gören paylaşım ise yeni yıl sebebiyle verilecek aranın habercisiydi.

Rıza Baba karakterini canlandıran Zafer Ergin’in diziden mi ayrılacak, karakter mi ölecek sorularına yanıt geldi; sezon sonuna kadar diziyle anlaşmam devam ediyor. Şimdilik bir ayrılık söz konusu değil dedi.  

 

Dizinin Son Bölümünde Neler Yaşandı?

Rıza babanın istifası herkesi derinden üzer özellikle ekibini. Rıza baba geri adım atmamakta kararlı. Emniyete bakanlıktan bir müfettiş ziyaret eder. Engin komisere önemli bir konu danışacaktır.
Mesut’un tutuklanma haberi ekibin bununla ilgilenmesine sebep olur. Mesut’un sorgusunu Savcı Cahit Toprak yapacaktır. Savcı, ekibe Mesut’u aklayacak delilleri bulmaları için 24 saat süre tanır. Fakat bu hiç kolay değildir. Çünkü John, Victoria ve İdil’in yeni planları vardır.
Hakan ve Arda, eski bir muhbirleri olan Cevdet’i ziyaret edip her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol eder. Bir gün sonra mahallenin iki esnafı vahşice öldürülür. Bu iki adamın arasındaki bağlantıyı çözmeye çalışan ekip muhbirleri Cevdet’i sorgulayınca yeni bilgiler gün ışığına çıkar.
 

Arka Sokaklar dizisi yeni yılın ilk bölümü 14 Ocak 2022 de Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam edecek.

 

28-12-2021
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar