Komedi Filmi ‘Nalan’ 7 Ocak’ta Sinemalarda!

Komedi Filmi ‘Nalan’ 7 Ocak’ta Sinemalarda!
‘Nalan’ filminin gösterim tarihi belli oldu. Başrollerinde Açelya Topaloğlu ve Sergen Deveci’nin oynadığı komedi filmi 7 Ocak’ta herkesi güldürmeye hazırlanıyor.

Sabah kadın programlarının komik bir dille işlendiği komedi filmi ‘Nalan’ oldukça iddialı. Two yapım imzalı filmin yönetmeni ve senaryo yazarı Fatih Mutlu. Yapımını Ertuğrul Fındık, ortak yapımını ise Eren Dişli’nin üstlendiği komedi filmi seyirciyle buluşacak. Şimdiden merak uyandıran filmin ilk tanıtımı da yayınlandı. İşte detaylar…
 

‘Nalan’ Seyirciyi Güldürmeye Geliyor

Başrollerinde Açelya Topaloğlu (Nalan) ve Sergen Deveci (Talat)’nin oynadığı ‘Nalan’ filminin kadrosunda, Berna Koraltürk, Bülent Alkış, Bahtiyar Engin, Birsen Dürülü, Taha Ünal ve Hünkar Nihal Konar yer alıyor.

Açelya Topaloğlu Güldür Güldür oyuncusu olarakta seyirciyi güldürürken, partneri Sergen Deveci’nin de youtube kanalı ile talk show programı sunması ve stand upçı olması, Nalan Filmi’nin de beklentisini yükseltiyor.

İşte 2 saat sürecek olan filmin yayınlanan tanıtımı…



‘Nalan’ Filminin Konusu?

‘Nalan Kazak İle Ne Sana Ben, Ne Bana Sen’ adlı sabah programı sunucusu olan Nalan, geçirdiği bir kaza sonrası 2 yıl ara verdiği programına yeniden döner ve ondan sonra işler değişir.

Canlı yayınlanan programının ilk bölümüne konuk olarak eski sevgilisi Talat katılır. Program boyunca bazı aksilikler yaşanır.

Kazadan dolayı 'Afazi' hastası olan Nalan, programda farkında olmadan düşündüğünün tersini söyleyen sunucu, öfkelendiği zaman iyi şeyler söylerken, övmek istediği birine ise hakaret etmeye başlar. Program bittiğinde ise işinden kovulur ve halkında tepkisine maruz kalır.

 Nalan içine düştüğü bu durumdan kurtulmak ister. Bunun için Rapçi Talat’ın, ekip arkadaşları olan Yönetmen Ece’nin, Doktor Dündar’ın, Din Alimi İsa’nın, Aşçı Meral’in, Youtuber Sarper’in ve Oyuncu Filiz’in desteğine ihtiyaç duyar. 



 

Afazi Hastalığı Nedir?

Afazi, genellikle sol beyin yarı küredeki felç, inme, beyin travması ve kafa çarpmalı kazalar sonucu oluşan hasarlardan sonra meydana gelir. Beyindeki konuşma merkezlerinde meydana gelen bir hasar sonucunda konuşma, konuşulanı anlama adlandırma, tekrarlama, okuma veya yazma gibi becerilerin kısmen yada tamamen kaybıdır.

Afazinin türleri hasarın beyindeki yerine ve şiddetine göre farklılık gösterebilmektedir. Beyin hasarı geçiren kişiyi önce nörolog fark eder. Afaziden şüphelenilirse hastayı iletişim becerilerini daha ayrıntılı değerlendirmek için bir dil ve konuşma terapistine yönlendirir.

 

28-12-2021
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar