Arka Sokaklar'da büyük acı! Suat ölüyor mu?

Arka Sokaklar'da büyük acı! Suat ölüyor mu?
Arka Sokaklar büyük sezon finali için gün sayıyor. Sezon finalinden ilk görüntüler yayınlandı. Tüm izleyiciyi merakta bırakan bir bölüm var. Hastaneye kaldırılan Suat ölecek mi? Arka Sokaklar sezon finalinde neler yaşanacak?

Kanal D ekranlarının vazgeçilmez ve en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar sezon finaline gidiyor. Dün akşam yayınlanan bölüm yine izleyici ekranlara kilitledi. Sezon finaline son bir bölüm kala heyecan doruktaydı. Uzun yıllar ekranlara gelmesine karşı hala ilk günki heyecanla izlenen dizinin bu sezon finalinde neler yaşanacağı büyük merak konusu oldu. Yeni bölümün hemen ardından Arka Sokaklar sezon finalinden küçük bir bölüm yayınlandı. Yayınlanan fragman merakı en üst seviyelere çıkardı. Arka Sokaklar'ın sezon finali bölümünü canlı izlemek için Kanal D Canlı İzle adresini tıklayabilirsiniz...

Arka Sokaklar sezon finali fragmanında izleyiciyi meraklandıran bir sahne var. Fragmandaki sahnelere bakacak olursak Hüsnü ve ailesi hastanede gözyaşları içerisinde. Herkesin aklına Suat ölüyor mu? sorusu geliyor. Sezon finalini güçlü bir şekilde kapatmak isteyen Arka Sokaklar ekibi Suat'ı öldürebilir. Arka Sokaklar'ın sezon finali bölümü 23 Haziran 2017 Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Arka Sokaklar Sezon Finali Fragmanı

17-06-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar