Arka Sokaklar’da istifa şoku!

Arka Sokaklar’da istifa şoku!
542. Bölümün yayınlanan tanıtımına göre Arka Sokaklar’da istifa şoku yaşanıyor. Yeni bölümde, Rıza Baba'nın aldığı kararın ardından ekip de toplu olarak istifa ediyor.

Arka Sokaklar'ın 541. Bölümü gününde ve saatinde yayınlandı. 542. Bölümün yayınlanan tanıtımına göre Arka Sokaklar’da istifa şoku yaşanıyor. Yeni bölümde, Rıza Baba'nın aldığı kararın ardından ekip de toplu olarak istifa ediyor. Diziseverleri heyecanlandıran gelişme haberimizde. Şimdi detaylar

Arka Sokaklar’da istifa şoku!

Kanal D'nin en uzun süren dizisi Arka Sokaklar 14 sezonun yıpratıcılığına karşı temposunu hiç kaybetmeden devam ediyor. 14 sezonluk serüveniyle Türk televizyon tarihine adını altın harflerle yazdıran Arka Sokaklar'ın son bölümüne Rıza Baba'nın meslekten istifası damga vurdu. 14 Şubat Cuma günü yayınlanacak 542. yeni bölümünde toplu istifa şoku yaşanacak. Rıza Baba istifa etmeye karar verince sadık arkadaşları olan ekip de toplu olarak istifa ediyor.

Rıza Baba nerde, ekip orada!

Ekibin aklıyla alay eder gibi bombalı eylem düzenleyip görüntülü arayan Nevres yüzünden meydan kana bulanır. Ölen ve yaralananların çokluğu Savcı Fahri’yi öfkelendirir ve faturayı Rıza Baba’ya keser. Son olaylardan sonra artık emeklilik zamanı geldiğini düşünen Rıza Baba için bu olay bardağı taşıran son damla olur. Ve istifa dilekçesini hazırlar. Ancak yıllardır etle tırnak olduğu ekibin Rıza Baba'yı bırakmaya niyeti yoktur. Rıza Baba’yı kararından vazgeçiremeyen ekip, Mesut önderliğinde topluca istifa dilekçesini verir. İkilemde kalan Rıza Baba’nın ne yapacak? Arka Sokaklar yeni bölümüyle 14 Şubat Cuma 20.00'da Kanal D'de!

Arka sokaklar son bölümde neler oldu?

Arka Sokaklar'ın 541. son bölümünde Nevres firar etmiştir. Nevres ve Kurye'nin yerini tespit eden Ekip, operasyon için gidilen adreste Nevres'in adamları ile çatışır. Çatışma bitince Nevres’in kaçtığı görülür. Nevres, ekibi görüntülü arar. İstanbul'un kalabalık bir semtinde Nevres ve canlı bomba olan adamı eylem yapmak üzeredir. Ekipten Arda ise o sırada olay mahallindedir. Canlı bomba, Arda’nın üstüne yürür. O sırada Nevres, öç almak için düzenlediği eylemin fitilini ateşler. Canlı bomba infilak edince ekip harekete geçer ama çok geç kalmıştır. Can pazarına dönen meydanda ölü ve yaralıların çokluğu Savcı Fahri’yi kızdırır. Ekip, arkadaşları Arda'ya bir türlü ulaşamaz.  Savcı hemen Rıza Baba’dan hesap sorar. Eleştirinin dozajını artırması Rıza Baba’yı ciddi yaralar ve mesleği bırakma zamanının geldiğini düşünmesine yol açar. İstifa dilekçesini hazırlayarak masaya bırakır.

Arka Sokaklar Dizisi Oyuncuları

Zafer Ergin (Rıza Soylu)

Şevket Çoruh (Mesut Güneri)

Özgür Ozan (Hüsnü Çoban)

Alp Korkmaz (Ali Akdoğan)

Ozan Çobanoğlu (Hakan Çınar)

Oya Okar (Selin Demirci)

Merve Oflaz (Bahar Ayan)

Yiğitcan Ergin (Cemal Şahin)

Ela Yörüklü (Ezgi Vural)

08-02-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar