Blu Tv’den Yeni Bir Dizi: Yarım Kalan Aşklar Dairesi

Blu Tv’den Yeni Bir Dizi: Yarım Kalan Aşklar Dairesi
İnternet Yayın Platformu Blu Tv'den yeni bir dizi geliyor. Tims&B Yapım tarafından hazırlıkları başlayan Yarım Kalan Aşklar Dairesi ile bilgiler haberinizde!

İnternet yayın Platformu Blu Tv izleyicilerine yeni ve farklı projeler sunmak için çalışmalarına devam ediyor. Platform yayınladığı ve seyirci tarafından oldukça beğenilen dizilerine ilaveten yeni projelerle de seyircilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İnternet yayın platformu Blu Tv yapmış olduğu çalışmalarla abone sayısını artırırken son projeleriyle bu sayının daha da artması ve Türkiye’de en çok abonesi olan platform olma hedefine bir adım daha yaklaşacak. Platform yayına girmesine az bir zaman kalan ve tanıtımları yayınlanmaya başlayan Sokak Çocukları dizisine ilave olarak yeni bir proje için de hazırlıklara başladı. Tims&B Yapım ortaklığıyla hazırlıklarına başlanılan proje platformun iddialı yapımları arasına girecek gibi görünüyor. İşte ayrıntılar!

Yarım kalan Aşklar Dairesi Hazırlıklara Başladı!

Blu Tv’de yayınlanmaya başlayacak olan ve hazırlıkları başlayan Tims&B Yapım ortaklığıyla hazırlanacak yeni bir proje Blu Tv takipçileri ve abonelerini heyecanlandırmış durumda. Hazırlıklarına başlanılan Yarım Kalan Aşklar dairesi adlı dizi Tims&B Yapım tarafından hazırlanırken projeyi Umur Turgay’ın yöneteceği açıklandı. Senaryosu Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan uğur gibi usta kalemler tarafından yazılacak projenin yakın zamanda olgunlaşacağı ve cast çalışmalarına da başlanacağı açıklandı. Dizinin henüz masa başı hazırlıkları sürerken, cast ve diğer ekibin ise yavaş yavaş kurulacağı bildirildi. Blu Tv’nin iddialı yapımlarından olması beklenen ve Platforma yeni takipçiler kazandıracak proje seyirciyi de heyecanlandırmış durumda.

Yarım Kalan Aşklar Dairesi Ne Zaman Yayınlanacak?

Blu Tv’de izleyiciyle buluşacak olan ve henüz masa başı hazırlıkları devam eden Yarım kalan Aşklar dairesi adlı yeni dizinin cast çalışmaları henüz başlamamış durumda. Hikaye ve senaryonun ortaya çıkmasıyla birlikte cast çalışmalarına başlanacağı ve ardından çekimler için motor denileceği açıklanırken yapımın en erken 2020 Nisan ayı sonlarına doğru hazır olması bekleniyor. Konusu henüz açıklanmayan yapımın adından da anlaşılacağı üzere yarım kalan aşkları ve bunların kahramanları aşıkları ele alacağı yüksek ihtimal. Türkiye’nin önde gelen yapım şirketlerinden Tims&B Yapım ortaklığında hazırlanacak proje özellikle yönetmeni ve yazar kadrosuyla dikkatleri çekiyor ve yapımın bu kadronsun elinden çıkması halinde oldukça iddialı olacağı kesin gibi görünüyor. Yapımla ilgili gelişmeleri takip etmeye ve sizlere duyurmaya devam edeceğiz.

07-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar