Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz Atina’da bakın nasıl görüntülendiler!

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz Atina’da bakın nasıl görüntülendiler!
Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz'ın uzun süredir birlikte olduğu iddiaları ortalığı kasıp kavururken, ikili Atina'da öyle bir yakalandı ki...

Güzelliği ile baş döndüren oyuncu Serenay Sarıkaya ve Türkiye'nin en başarılı şovmenlerinden Cem Yılmaz'ın uzun bir süredir aşk yaşadığı iddiaları magazin gündeminde oldukça büyük yer tutmuştu. Fakat ne Cem Yılmaz ne de Serenay Sarıkaya haklarında çıkan bu iddiaları kabul etmemişti. Hatta Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya’nın başrolünde yer aldığı 'Alice' müzikalinin 50. oyun kutlama partisine katılmış ve burada aynı karede resim çekilmişlerdi. Tüm bunlara rağmen çıkan haberleri yalanlayan Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya çifti, Atina'da görüntülendi. İşte aşkları gündeme damga vuran Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'nın Atina'daki o görüntüleri..

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşkı tescillendi!

Ünlü şovmen Cem Yılmaz, Defne Samyeli ile olan birlikteliğine son geçtiğimiz aylarda son vermişti. Defne Samyeli'den ayrıldıktan hemen sonra Türkiye'nin en genç ve en güzel isimlerinden Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Hatta Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya hakkında çıkan aşk iddiaları magazin gündeminde de çok konuşulanlar arasına girmişti. İddialar hala sıcaklığını korurken Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya’nın başrolünde yer aldığı 'Alice' müzikalinin 50. oyun kutlama partisine katıldı. Kutlamanın ardından paylaşılan fotoğraflarda da Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya ilk kez aynı karede yer aldı. Aşk yaşadıklarını her seferinde iddia eden çiftin bu fotoğraf karesi sosyal medya platformlarında trend topik oldu. 

Tüm bu olanların yanı sıra Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde konuk olarak katıldığı ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programında  sunucunun yönelttiği ‘Hiç kimseyi stalk’luyor musun?’ sorusuna 'Diyelim ki ben ‘Serenay Sarıkaya ne yapmış?' diye bakıyorum ve dalıp gidiyorum ona... O stalk mu oluyor?” yanıtı ile tüm gözleri üzerine çevirmişti.

Atina sokaklarında görüntülendiler!

Cem Yılmaz'ın Defne Samyeli ile yaşadığı birlikteliğindeki sürpriz ayrılığının ardındaki ismin Serenay Sarıkaya olduğu iddiası magazin gündemini günlerce meşgul etmişti. Alice müzikali, ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programında yanıtladığı sorular ile akılları karıştıran aşk iddiları ortaya çıkan bu görüntülerle netleşti. Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya'nın aşk yaşadığı iddiası günlerdir sosyal medyada ve magazin haberlerinde konuşulurken ikili Atina'da görüntülendi.  Atina'daki Türkler tarafından görüntülenen Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya çiftinin bu görüntüleri sosyal medyayı salladı. Bu ve buna benzer gündemi sallayan magazin haberleri için canlitv adresimizin blog bölümünü takip edebilirsiniz.

09-02-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar