Arka Sokaklar’dan Ayrılan Özgür Ozan’ın Yerine Bomba Gibi Bir İsim Geliyor

Arka Sokaklar’dan Ayrılan Özgür Ozan’ın Yerine Bomba Gibi Bir İsim Geliyor
Arka Sokaklar’da nöbet değişimi yaşanıyor. Sezon sonunda diziyle vedalaşan Özgür Ozan’ın yerine usta oyuncu İsmail Demirci ile görüşmelere başlandı.

Türk dizi tarihinin en uzun soluklu yapımlarından olan ve Kanal D ekranlarında Cuma akşamları seyirciyle buluşan ve her sezon reytinglerde gün birincisi olan polisiye dizi Arka Sokaklar yeni sezona yine her zaman ki gibi inançlı ve iddialı hazırlanıyor. Erler film tarafından hazırlanan ve uzun yıllardır seyircinin en çok seyrettiği yapımlardan olan dizi aynı zamanda kanalın da en çok seyredilen ve en istikrarlı yapımı durumunda. Yaklaşık 16 sezondur yayında olan ve artık neredeyse bir neslin bu diziyle büyüdüğü yapımda ilk bölümden itibaren yer alan ana karakterler hiç değişmeden yoluna devam etmişti. Ta ki bu sezonun sonuna kadar. Her ne kadar zaman zaman yeni oyuncular ana kadroya dahil olsa da ve ayrılsa da ana kadro hep korunmuş ve aynı kalmıştı. Ancak sezonun sonuna doğru dizinin en çok sevilen karakterlerinden Komiser Hüsnü Çoban karakterini canlandıran başarılı oyuncu Özgür Ozan diziden ayrılmaya karar vermiş ve bu durum sezon finaline de yansımıştı. Karakter Hüsnü Çoban ve ona bağlı ailesi, çocukları sezon finalinde diziye veda etmişlerdi. Dizide oluşan bu büyük boşluğun nasıl doldurulacağı ise uzun zamandır merakla bekleniyordu. Sonunda Özgür Ozan’ın yerine düşünülen isim belli oldu.

Özgür Ozan Gitti İsmail Demirci Geliyor

Kanal D’nin ve Türk Dizi tarihinin en uzun soluklu dizisi olan Arka Sokaklar’da nöbet değişimi yaşanıyor. Dizinin başladığı ilk bölümden itibaren ana kadroda yer alan ve Hüsnü Çoban karakterini canlandıran ve seyirci tarafından çok sevilen başarılı oyuncu Özgür Ozan’ın diziden ayrılmasıyla yerine kimin geleceği merakla bekleniyordu. Erler Film tarafından hazırlanan dizi yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Diziyle vedalaşan Özgür Ozan’ın yerine yapım şirketi uzun arayışlar sonunda bir isimde karar kıldı. İlk görüşmelerin yapıldığı başarılı oyuncu İsmail Demirci ile henüz görüşmeler sürüyor ancak bu görüşmelerde büyük ilerleme kaydedildiği öğrenildi. Böylece başarılı ve diziyle bütünleşen Özgür Ozan (Hüsnü Çoban)’ın yerine gelecek isim kesinleşmemekle birlikte belli oldu ve yeni sezonda İsmail Demirci’nin Arka Sokaklar kadrosunda olacağı öğrenildi.

Arka Sokalar’a Taze Kan

Özgür Ozan’ın Arka Sokaklar’a veda etmesiyle birlikte bir dönem kapandı. Dizide çok sevilen Özgür Ozan’ın yerine ise yapım şirketi İsmail Demirci ile görüşmelere başladı. Son olarak Show Tv ekranlarında iki sezon boyunca ekrana gelen ve oldukça çok sevilen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Kuzey karakterini canlandıran başarılı oyuncunun Arka Sokaklar’a geçmesi bir anda hem dizi dünyasında hem de sosyal medyada geniş yer buldu. Sürpriz olarak değerlendirilen bu gelişmeyle Arka Sokaklar’da Özgür Ozan’ın boşluğu yine usta bir isimle ama bambaşka bir karakterle doldurulacak. Bakalım İsmail Demirci’nin canlandıracağı karakterin özellikleri neler olacak?

19-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar