Leyla İle Mecnun’a Sürpriz Oyuncu

Leyla İle Mecnun’a Sürpriz Oyuncu
Yeni bölümleri çekilmeye başlanan ve internet yayın platformu Exxen’de yayınlanacak olan Leyla ile Mecnun’un kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı sonraki dönemde adeta bir efsaneye dönen ve replikleri ve karakterleri dillerden düşmeyen başarılı dizi Leyla ile Mecnun’un yeni bölümlerinin çekimleri devam ediyor. İnternet yayın Platformu Exxen’de yayınlanacak olan ve ana kadrosu tekrar bir araya gelen dizinin çekimleri sırasında ve öncesinde bazı aksilikler yaşansa da bu durum yapım şirketinin uğraşları ile aşılmış ve dizinin çekimleri sorunsuz bir şekilde başlamıştı. Eski kadroyu bir araya getiren dizinin oyuncu kadrosunda Ali Atay, Ezgi Asaroğlu, Melis Birkan, Müge Boz, Zeynep Çamcı, Serkan Keskin, Osman Sonant, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt, Köksal Engür ve Ege Tanman yer alıyor. Seyirci tarafından yeni bölümleri heyecanla beklenen dizinin oyuncu kadrosuna yine başarılı ve sürpriz bir isim daha eklendi. Diziye Feraye karakteriyle başarılı ve güzel oyuncu Selen Uçer’de dahil oldu.

Leyla ile Mecnun’a Taze Kan

Exxen için yeni bölümleri çekilmeye başlanılan efsane dizi Leyla ile Mecnun’un çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Eski kadroyu bir araya getiren diziye yeni karakterler de eklenmeye devam ediyor. Son olarak diziye başarılı ve güzel oyuncu Selen Uçer Feraye karakteriyle dahil oldu. Çekimleri devam eden dizinin setinden gelen haberlere göre ise çekimler oldukça keyifli geçiyor. Dizinin ana kadrosu yeniden bir araya gelirken dizinin ilk büyüsünün yine korunduğu belirtiliyor. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan dizinin bakkalı Erdal Bakkal karakterini canlandıran Cengiz Bozkurt paylaşımında “Yeni baggaldayız ama her şey aynı. Hisler 8 yıl önce bırakıldığı gibi. Tek derdimiz sıccah. Onun dışında eğleniyoruz” ifadesini kullandı. Dizinin yeni bölümlerinin ne zaman ekrana geleceği ise şimdilik bilinmiyor.

Selen Uçer Kimdir?

Leyla ile Mecnun dizisi kadrosuna dahil olan başarılı oyuncu Selen Uçer 5 Mayıs 1983 yılında dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelen Selen Uçer üniversite eğitimi sırasında üniversitenin oyuncuları arasında yer almıştır. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Şan Bölümünü okuyan oyuncu bu güne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Selen Uçer’in rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Aşk, Büyü vs.

-          Leke

-          Koca Koca yalanlar

-          Altınsoylar

-          Beni Böyle Sev

-          İffet

-          Hanımın Çiftliği

-          Deli Saraylı

-          Büyük Oyun

-          Bornova Bornova

-          Ses

-          Binbir Gece

-          O Çocukları

-          Düğün Şarkıcısı

-          Bir İstanbul Masalı

-          Böyle Bitmesin

19-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar