Arka Sokaklar’ın 17. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu! İşte 633. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar’ın 17. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu! İşte 633. Bölüm Fragmanı
Kanal D’nin Efsane Dizisi Arka Sokakların 17. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu! Macera kaldığı yerden devam ediyor. Arka Sokaklar 633. Bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte detaylar

Erler Film’in yapımını üstlendiği Türker İnanoğlu’nun yapımcılığında 31 Temmuz 2006 tarihinde ilk bölümü ile ekranlara gelen Arka Sokaklar dizisi, kesintisiz şekilde 17 yıldır Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Efsane dizi şimdiye kadar 16 sezon yayınlandı 2022-2023 yılında 17. Sezonu ile ekranlara gelecek. Büyük bir izleyici kitlesine sahip Arka Sokaklar ne zaman yayınlanacak? Yeni bölüm ne zaman? Merak ediliyor. Çekimleri İstanbul’da süren dizinin bestecisi Murat Evgin, yönetmen koltuğunda Orhan Oğuz otururken, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul kaleme alıyor. Yeni sezonu sabırsızlıkla bekleyen izleyiciyi yine ekrana kitleyecek bir sezonla geri dönüyor. Dizinin kadrosunda önemli değişikliklerin yaşandığı bir sezon olacak. Daha önceki yıllarda da dizinin kadrosunda hep yeni isimler görmüştük. Bu kez dizinin önemli isimlerinden biri yok. Son sezon olan 16. Sezon kadrosundan birçok isim diziye sezon sonunda veda ederken, yeni sezonda o isimlerin yerine birçok isim kadroya dahil oldu. Sabırsızlıkla beklenen Arka Sokaklar dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu ve ilk sezon fragmanı da yayınlandı. İşte Arka Sokaklar yayın tarihi ve 633. Bölüm fragmanı…



Arka Sokaklar 17. Sezonu 14 Ekim Cuma Günü Başlıyor!

Sevilen Dizi Arka Sokaklar 14 Ekim Cuma Günü 17. yeni sezonu ile Kanal D ekranlarında başlıyor. Türk televizyon tarihinin en uzun süren haftalık dizisi Arka Sokaklar yeni sezon kadrosu ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bugüne kadar 16 sezon ekranlara gelen Arka Sokaklar geçtiğimiz sezon 632. Bölümü ile sezon finali yapmıştı. 14 Ekim Cuma akşamı yeni sezonu büyük sürprizlerle başlayacak diyerek yayınlanan Arka Sokaklar’ın 633. Bölüm fragmanı da dizi severlerle paylaşıldı.

Arka Sokaklar dizisi; İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’nde özel bir ekipte görev yapan polis ve aile yaşamlarını ve görevleri sırasındaki maceralarını konu alıyor.

Arka Sokaklar 17. Sezon Oyuncu Kadrosu

Geçtiğimiz sezon dizinin kadrosundan birçok isim diziye veda etmişti. Bunlardan en önemlisi 16 sezon dizide rol alan Şevket Çoruh (Mesut Komiser) oldu. Şevket Çoruh, Çakallarla Dans 6 filminin çekilecek olması sebebi ile Arka Sokaklar dizisine veda etti. Dizi ve filmin çekimleri çakıştığı için rol aldığı Çakallarla Dans serisinin çekimlerinde yer almayı tercih etti. Ancak diziden komple çıkarılmayacak öldü gösterilmeyerek, istenilen zaman diziye geri dönmesi sağlanacak.

Diğer ayrılan oyuncular ise, Deniz Çatalbaş (Aslı Komiser), Ela Yörüklü (Ezgi Vural), Yiğitcan Ergin (Cemal Şahin), Cumhuriyet Kiper (Mazlum), Duygu Keser (İdil).

17. Sezon Arka Sokaklar kadrosu ise; Rıza Soylu (Zafer Ergin), Hüsnü Çoban (Özgür Ozan), Engin Balkan (Türker İnanoğlu), Selin Demirci (Oya Okar), Hakan Çınar (Ozan Çobanoğlu), Arda Atik (Tunç Oğuz), Emre Gürbüz (Oğuz Peçe), Alper Gündüz (Ali Haydar Çataltepe), Ayşe Arıcan (Cansın Çekili), Yavuz Aslan (Batuhan Ekşi), Nurcan (Sebahat Kumaş), Nazike Özçaylan (Nazlı Tosunoğlu), Tunç Güneri (Kerimhan Duman), Şule Çoban (Ecem Öz), Ayla Soylu (Hülya Kalebayır), Pınar Soylu (Elvan Dişli), Başak Balkan (Perihan Ünlücan), Esra Çoban (Gaye Gürsel) ve Sinem Özdemir (Gizem Terzi) isimlerinden oluşuyor.  

30-09-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar