Sipahi dizisinin okuma provaları başladı

Sipahi dizisinin okuma provaları başladı
Sıra dışı hikayesiyle dikkat çeken istihbarat yapımı Sipahi dizisinde başrolleri Kaan Yıldırım, Özge Gürel, Kerem Alışık, Sinan Tuzcu ve Erkan Bektaş paylaşıyor

Show Tv’nin yeni sezonda iddialı yapımı “Sipahi” dizisinin okuma provaları nihayet başladı. Kaan Yıldırım ile Özge Gürel’i aynı projede buluşturan Sipahi dizisinin oyuncu kadrosu ve can yakan hikayesi belli oldu. Dizi severler bir CNP yapımı olan Sipahi dizisinin konusu ve oyuncularını merak ediyor. Sipahi dizisiyle ilgili gelişmeler haberimizde.

Sipahi dizisinin okuma provaları başladı

Baba, Gelsin Hayat Bildiği Gibi yapımlarla sezona iddialı giriş yapan Show Tv’nin yeni projesi Sipahi dizisi oyuncuları okuma provasında buluştu. Yapımını CNP FİLM’in, yapımcılığını ise Mehmet Canpolat’ın üstlendiği Sipahi dizisi Teşkilat dizisinden sonra MİT temalı ikinci dizi oldu. Kısa adı MİT olan Türk İstihbaratının yetiştirdiği en yetenekli ajanı Korkut Ali Türkoğlu ve arkadaşlarının gerçekleştirdiği operasyonları anlatan Sipahi dizisinin yönetmen koltuğunda usta yönetmen Hakan İnan oturuyor. Sete çıkmaya hazırlanan dizinin okuma provaları için bir araya gelen oyuncuların neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı. Çarpıcı ve sürükleyici bir hikayeye sahip olan Sipahi dizisinde yer alan oyuncular okuma provasından renkli sahneleri paylaşarak izleyicinin heyecanına ortak olmaya çalıştı.

Kadroda genç ve usta oyuncular yer alıyor

Sıra dışı hikayesiyle dikkat çeken Sipahi dizisinde başrolleri Kaan Yıldırım, Özge Gürel, Kerem Alışık, Sinan Tuzcu ve Erkan Bektaş paylaşıyor. Senaryoda Ali Doğançay imzası bulunan istihbarat dizisinde ayrıca Başak Gümülcinelioğlu, Nurettin Sönmez , Çağdaş Onur Öztürk, Serhat Nalbantoğlu, Emre Bulut, Gözde Okur, Elit Andaç Çam, Zeynep Oymak, Berrin Arısoy ve Selçuk Borak gibi genç ve yetenekli oyuncular yer alıyor. 

Sı̇pahı̇ dizisi konusu nedir?

Nokta operasyonlarına son yıllarda göz dolduran MİT, en yetenekli ajanı Korkut Ali Türkoğlu sayesinde ülkemiz üzerine kurulan olayları planlayanlarla ilgili önemli bilgilere ulaşır. Bu bilgileri ciddiye alan yönetim kolları sıvar ve daha önce sahadan çekileņ ve geçmişteki başarılı operasyonları MİT Okulu’nda ders olarak okutulan Yıldırım Zafer Bozok’u göreve çağırır. El ele veren Korkut Ali ve Yıldırım en yetenekli isimlerden becerikli bir ekip kurar. Operasyonlarda sürprizler ve aksiyon yaşanırken daha önce yurt dışında beraber çalışan Komiser Canan ile Korkut Ali yurt içinde de bir araya gelir. Ekrana gelmek için gün sayan Sipahi dizisi Türkiye üzerinde büyük planları olan düşmanların karşısında durmaya ant içen kahraman MİT personelinin birbirinden ilginç hikayelerini Show Tv ekranlarında izleyiciyle buluşturacak.

30-09-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar