Arka Sokaklar'ın final tarihi belli oldu! Arka Sokaklar'a o oyuncular veda ediyor

Arka Sokaklar'ın final tarihi belli oldu! Arka Sokaklar'a o oyuncular veda ediyor
Ekranın en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar sezon finaline gidiyor. Arka Sokaklar'da 15 yıldır rol alan o oyuncular ise diziye veda edecek. İşte tüm detaylar…

Televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar ilk günkü gibi yoluna devam ediyor. Her sezon ilgiyle izlenen Arka Sokaklar 15 yıldır aralıksız bir şekilde ekrana geliyor. Sevilen dizi bu sezonu da başarıyla tamamlarken sezon finaline gitmeye hazırlanıyor. Arka Sokaklar 594. Bölümüyle 18 Haziran'da sezon finali yapacak. Erler Film imzalı Arka Sokaklar birçok oyuncu için de yıllarca yer aldıkları bir proje. Birsen Altuntaş'ın haberine göre diziye 10 yaşında başlayan Onur Bay yeni sezonda Arka Sokaklar kadrosunda olmayacak. Yine dizinin renkli karakterlerinden biri olan Zeliş'i canlandıran Yüsra Geyik de diziye veda eden isimlerden biri olacak.

Arka Sokaklar kadrosunda final öncesi iki ayrılık

Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar uzun ve başarılı bir geçmişe sahip olan nadir yapımlardan. Sevilen dizi her sezon olduğu gibi bu sezonda ilgiyle izlendi. Birçok usta ismi kadrosunda toplayan Arka Sokaklar çocuk oyuncularıyla da dikkat çekşyordu. Arka Sokaklar dizisine 10 yaşında katılan Onur Bay dizide büyüyen isimlerden biri oldu. Oyuncu Onur Bay şimdi 25 yaşında ve yeni sezonda Arka Sokaklar kadrosunda yer almayacak. Hüsnü Çoban'ın oğlu Tekin'i canlandıran Onur Bay yıllardır dizide rol alıyordu.

Arka Sokaklar'da sezon finali öncesi bir ayrılık haberi de yine dizide büyüyen çocuklardan biri olan Yüsra Geyik'ten geldi. Hüsnü Çoban'ın kızı Zeliş'i canlandıran Yüsra Geyik diziye veda ediyor. Başarılı oyuncu Yüsra Geyik'e birçok yeni projeden teklif geldiği de söylentiler arasında. Yüsra Geyik'in yeni projesi şimdiden merak edilmeye başlandı.

Arka Sokaklar dizisi 18 Haziran'da sezon finali yapacak. Kanal D'nin sevilen dizisi yeni sezona yeni isimlerle başlayabilir. Dizinin kadrosundan şimdilik iki ayrılık haberi geldi. Erler Film imzalı 15 yıldır devam eden Arka Sokaklar dizisinde iki eski oyuncu veda ediyor. Dizide büyüyen Onur Bay ve Yüsra Geyik'in yeni sezonda farklı projelerde yer alması bekleniyor.

03-06-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar