Hakkında dava açılan Ezgi Mola'dan ilk açıklama geldi

Hakkında dava açılan Ezgi Mola'dan ilk açıklama geldi
Hakkında dava açılan Ezgi Mola'dan ilk açıklama geldi. Ezgi Mola'ya hapis davası. Ezgi Mola davası nedir? Ezgi Mola kimdir?

Ünlü oyuncu Ezgi Mola'ya hapis istemi ile dava açıldı. Hakkında dava açılan Ezgi Mola'dan ilk açıklama geldi. Ezgi Mola'ya hapis davası. Ezgi Mola davası nedir? Ezgi Mola kimdir? Ezgi Mola'dan dava ile ilgili ilk açıklama geldi. Ezgi Mola'ya destek yağmuru. Ezgi Mola sosyal medya hesabı.

Trt 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin başrol oyuncusu Ezgi Mola, geçtiğimiz günlerde kendisi ile ilgili açılan dava şokuyla sarsılmıştı. Ezgi Mola, Uzman Çavuş Musa Orhan hakkında hakaret ettiği gerekçesi ile kendisine dava açıldı. Uzman Çavuş Musa Orhan'ın İpek Er adında bir kadına tecavüz ettiği gerekçesi ile suçlanması üzerine, Ezgi Mola'da tepkisini sosyal medya hesabında göstermişti. Yaşanan bu olay ise İpek Er'in intiharının ardından gündeme gelmişti. Günümüzde hızla artış gösteren kadın cinayetleri herkes tarafından tepkiye yol açmaya devam etmekte. Yaşanan olay sonrasında Ezgi Mola ise konu ile ilgili yorumunu 'Tecavüzcü şerefsizi dışarı salan vicdanınızda boğulun. Artık yasa, dua, dilek, istek, rica, umut her şeyi elimizden aldınız ya! Ne deyim! Yazıklar olsun! Yazıklar olsun! #MusaOrhanTutuklansin' sözleri ile paylaşmış ve tepkisini göstermişti. Ardından hakkında 2 yıl 4 ay hapis istemi ile dava açılan Ezgi Mola'nın hayranları ve sanat camiası onu yalnız bırakmadı. 'Yalnızdeğilsinezgimola' etiketi ile ünlü oyuncuya destek olan oyuncu arkadaşları ve hayranları sosyal medyanın gündemine oturdu.

Bunun ardından gördüğü destek üzerine yalnız olmadığını görmenin mutluluğunu yaşayan Ezgi Mola, 'Yalnız olmadığımı böylesine hissetmek çok güzel canlar. Hepinize çok teşekkür ederim , sizleri çok seviyorum ve biliyorum ki bizleri sevgi kurtaracak' sözleri ile paylaşım yaptı. Tarafına açılan dava ile ilgili ilk kez açıklama yapan Ezgi Mola, sosyal medyada gündem oldu.

Ezgi Mola kimdir?

29 Mart 1983 yılında dünyaya gelen Ezgi Mola, İstanbul doğumludur. Lise eğitimi aldığı yıllarda Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan Ezgi Mola, ilk olarak Karate Can dizisi ile ekranlara geldi. Bir çok dizi ve sinema filminde rol alan Ezgi Mola, günümüzde ise Trt 1 kanalında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde rol almaktadır.

03-06-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar