Arka Sokaklar’ın Rıza Baba’sı karakolluk oldu

Arka Sokaklar’ın Rıza Baba’sı karakolluk oldu
Arka Sokaklar'da Başkomiser Rıza'yı canlandıran Zafer Ergin bu kez gerçekten karakola gitti. Arka Sokaklar’ın Rıza Baba’sı karakolluk oldu. İşte nedeni...

Ekranların uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın Rıza babası Zafer Ergin karakolluk oldu. Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisi dizi tarihinin en uzun süren dizilerinden biri. Yaklaşık 16 yıldır yayınlanan Arka Sokaklar dizisindeki Başkomiser Rıza Soylu rolüyle adeta bütünleşen Zafer Ergin'in karakol görüntüleri dikkat çekti. Bu kez rol icabı değil gerçekten yolu karakola düşen Rıza Baba'nın başına gelen olay da oldukça ilginç. Rıza Baba Zafer Ergin neden karakolluk oldu?

Rıza Baba Zafer Ergin neden karakolluk oldu?

Usta oyuncu Zafer Ergin sokakta tanıştığı bir kişiden şüphelenince soluğu karakolda aldı. Milliyet'in haberine göre Rıza baba Zafer Ergin, geçen günlerde Etiler'de kendisinden döviz bozmasını isteyen bir kişiden şüphelendi. Zafer Ergin kendisinden döviz bozmasını isteyen kişinin bağırarak konuşmasından şüphelendiğini belirtti. Oyuncu Zafer Ergin şüphelendiği kişiyle birlikte karakola başvurdu. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne giden Zafer Ergin ve yanındaki şahıs burada yapılan işlemleri bekledi.

Zafer Ergin: Çok bağırıp, çağırınca şüphelendim

Arka Sokakların sevilen ismi 78 yaşındaki Zafer Ergin ve yanındaki şahıs, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nde yapılan bir saatlik soruşturmanın ardından emniyetten ayrıldı. Yaşananlar hakkında açıklama yapan Zafer Ergin, "İkimiz de şikayetçi olmadık. Dövizler de sahte değilmiş. Çok bağırıp, çağırınca şüphelendim. Karakolda ufak bir polisiye macera yaşadık" ifadelerini kullandı. Arka Sokaklar'ın babacan ve cevval komiseri Rıza Baba'nın karakoldan çıkarkenki görüntüleri ise günün çok konuşulanlarından biri oldu.

Arka Sokaklar Zafer Ergin kimdir?

Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde Rıza Soylu karakteriyke yer alan Zafer Ergin ekranların sevilen usta oyuncularından biri. Zafer Ergin 30 Ağustos 1942 Ankara doğumludur. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi mezunu olan Zafer Ergin, tiyatro, sinema ve dizi oyunculuğu yapıyor. Aynı zamanda seslendirmen de olan Ergin, birçok yabancı filmin dublajında seslendirme yapmıştır. Zafer Ergin 2006 yılından beri Arka Sokaklar dizisinde Rıza Baba karakterini canlandırıyor.

30-01-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar