Arka Sokaklar'ın yayınlanan 14. sezon fragmanında önemli isimler yer almadı!

Arka Sokaklar'ın yayınlanan 14. sezon fragmanında önemli isimler yer almadı!
Arka Sokaklar'ın 14. sezon fragmanı yayınlandı. Fragmanla ilgili dikkat çeken detay ise uzun yıllardır dizide yer alan isimleri görmememiz oldu.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar, yeni sezonda da ekranlarda olacak. Arka Sokaklar diğer 13 sezonda olduğu gibi 14. sezonda da Kanal D'den ekranlara gelecek. Geçtiğimiz gün Arka Sokaklar'ın 14. sezonundan ilk fragman geldi. Fragmanı izleyen izleyicilerin dikkatini çeken en büyük detay önemli oyuncuların fragmanda görünmediği oldu.

Rıza Baba ve Mesut Komiser yayınlanan fragmanda yer almadı

Mesut Komiser karakterini canlandıran Şevket Çoruh ve Rıza Baba karakterini canlandıran Zafer Ergin, Arka Sokaklar'ın yayınlanan 14. sezon fragmanında yer almadı. Peki Arka Sokaklar dizisi için oldukça büyük bir öneme sahip bu karakterler neden fragmanda yok. Şevket Çoruh ve Zafer Ergin, Arka Sokaklar dizisinden ayrıldı mı?

Şevket Çoruh ve Zafer Ergin diziden ayrıldı mı?

Arka Sokaklar'ın 13. sezon finalinde Mesut karakterinin vurulduğuna şahit olmuştuk. Bu durum sezon finali bölümünün sonunda yaşanmıştı. Yani senaryonun nasıl işleyeceğini bilmiyoruz. Eğer Mesut karakteri ölürse Şevket Çoruh'a veda etmiş olacağız. Ancak bu oldukça düşük bir ihtimal olarak görünüyor. Zira Türk dizilerinde ve özellikle Arka Sokaklar dizisinde bu tür ucuz numaralara şahit oluyoruz. Yeni sezon için heyecanı arttırmak adına Mesut karakteri ölümle burun buruna getirildi ancak kuvvetle muhtemeldir ki Mesut iyileşecek ve Şevket Çoruh dizideki rolüne devam edecek.

Şevket Çoruh'un yanı sıra Rıza Baba yani Zafer Ergin'de 14. sezon fragmanında yer almıyor. Rıza Baba'nın fragmanda yer almamasının ise senaryo ile bir alakası yok. Rıza Baba ilk tanıtım fragmanında görünmemiş olabilir ancak yeni sezonda Arka Sokaklar dizisinde rol almaya devam edecek.

Arka Sokaklar dizisiyle birlikte büyüyen isimler diziye veda etti

Geçtiğimiz günlerde Arka Sokaklar dizisinde Metin karakterini canlandıran Furkan Göksel, sosyal medya üzerinden Arka Sokaklar'ın yeni sezonundan itibaren dizide rol almayacağını duyurdu. Furkan Göksel'in ardından bir ismin daha diziden ayrıldığı yönünde iddialar dolaştı. İddialara göre Zeliş karakterini canlandıran Yüsra Geyik'te diziden ayrıldı. Instagram hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Yüsra Geyik kesin konuşmadı ancak paylaşımında Özgür Ozan'a 'hakkını helal et' minvalinde bir ifade kullandı. Bu konuyla ilgili kesin bir bilgi yok.

26-08-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler