Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik: 15 yıldır memur gibi para kazanıyorum

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik: 15 yıldır memur gibi para kazanıyorum
Türkiye'nin en uzun soluklu dizisi olan Arka Sokaklar 16 yıldır yayınlanıyor. Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik ise "15 yıldır memur gibi para kazanıyorum" dedi.

Dizi dünyasında bir rekora imza atan Arka Sokaklar tam 16 yıldır çekiliyor. Her sezon yeniden başlayan Arka Sokaklar dizisi ilk günkü gibi izlenme rekorları kırıyor. Emsali görülmemiş bir başarı yakalayan Arka Sokaklar dizisinin oyuncu kadrosu da hemen hemen aynı. Arka Sokaklar'ın çocuk oyuncuları ise dizide büyüdü. O çocuklardan biri de Zeliş karakteriyle diziye renk katan Yüsra Geyik. Ünlü oyuncu Yüsra Geyik Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın sorularını cevapladı.

Yüsra Geyik Arka Sokaklar'da büyüdü

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar 16 yıldır devam ediyor. Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik de dizinin en kıdemli oyuncularından. Uzun yıllardır rol aldığı Arka Sokaklar hakkında konuşan Yüsra Geyik artık Zeliş rolüyle bütünleştiğini söylüyor. Yüsra Geyik yaptığı açıklamada, "Şu an 29 yaşındayım, hayatımda ne varsa bu dizi sayesinde. Birçok şeyi değiştirdi hayatımda. Dizideki rolümden memnunum, Zeliş’le bütünleştim artık" ifadelerini kullandı. Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar, oyuncu kadrosu ve her hafta yeni hikayelerle izleyicinin dikkatini çekiyor. Sevilen dizisinin başrollerinde Şevket Çoruh, Zafer Ergin, Figen Evren, İlker İnanoğlu, Özgür Ozan gibi birçok usta oyuncu yer alıyor.

Yüsra Geyik: 15 senedir düzenli para kazanıyorum, memur gibiyim

Arka Sokaklar'da Yüsra Geyik, Özgür Ozan'ın canlandırdığı Hüsnü Çoban'ın nazlı ve hırçın kızı Zeliş'i canlandırıyor. Küçük yaşlarda dizide rol alamaya başlayan Geyik, dizide büyüdü. Şimdi 29 yaşında olan Yüsra Geyik için Arka Sokaklar dizisi büyük bir şans oldu. Geyik, 16 yıldır yer aldığı Arka Sokaklar dizisinden hayatının büyük bir bölümünü geçirdi. Dizi ve oyunculuk hakkında konuşan Yüsra Geyik'ten dikkat çeken ifadeler geldi. Oyunculukta çok parasız kalınır sözünü hatırlatan Geyik kendisi için durumun böyle olmadığını belirtti. Yüsra Geyik, "'Oyunculukta çok parasız kalınır’ derler. Ben onu da yaşamadım. 15 senedir düzenli para kazanıyorum, memur gibiyim" ifadelerini kullandı.

31-12-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar