Savaşçı Yeni Sezonda Kadrosuna Yeni İsimler Ekledi

Savaşçı Yeni Sezonda Kadrosuna Yeni İsimler Ekledi
Savaşçı dizisi 5. sezona yeni oyuncu transferleri ile giriş yapmaya hazırlanıyor. Bu kişilerin birisi oldukça yakışıklı diğeri ise dünya güzeli.

 

      Fox’un sevilen dizisi Savaşçı 5. Sezon hazırlıklarına çoktan başladı bile. Zaten kaliteli ve tecrübeli bir oyuncu kadrosuna sahip olan Savaşçı, yeni sezon da iki yeni isim ile oyuncu kadrolarına güç katmayı hedefliyorlar.

 Dizide Kimler Var Kimler Gelecek?

Çocuklar Duymasın ile popülerliği artan, Marvel’ın filmlerin deki Iron Man karakterinin seslendirmesini yapan Tamer Karadağlı, genç ve başarılı erkek oyuncular Erkan Meriç ve Anıl Tetik ve hem eski milletvekili olan hem de oyuncu olan Ediz Hun gibi isimler dizide yer alıyorlar. Kadroya dâhil olacak isimler ise 23. Miss of Turkey birincisi olduktan sonra Çin’de düzenlenen Miss Model of World yarışmasında da birinci olan Sevcan Yaşar ve genç ve yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz olarak açıklandı.

 Savaşçı Dizisinin Konusu Ne?

Diziyi bilmeyen için anlatmak gerekirse savaşçı dizisi, en zor şartlarda dâhi görevini yapan, bütün zorluklara katlanabilen, kendilerini vatan uğruna feda etmeyi görev bilmiş “Bordo Berelilerin” hikâyesini anlatmaktadır. Bir zamanlar Bordo Berelilerin önemli birliklerinden olan Kılıç Timi komutanları Yüzbaşı Kağan Bozok ve Albay Halil İbrahim Kopuz’un hapishaneden çıkıp, takımı yeniden toplayarak görevlerine dönüşü ile başlıyor.  Dizinin başrolünü ise Murat Sezeli ve Sarp Levendoğlu beraber paylaşıyorlar. Dizinin yönetmenliğini Osman Taşçı yaparken, hikâyesi ise Süleyman Çobanoğlu’na ait.

Yeni Sezon Ne Zaman?

Toplam da 99 bölüm ile 4. Sezonu geride bırakan Savaşçı dizisinin 5. Sezon tarihi ile net bir bilgi verilmedi ancak 5. Sezonun geleceği kesin. Bunların yanı sıra dizinin 5. Sezonunun, final sezonu olma gibi bir durumu da mevcut. Hatta Murat Sezeli, Berk Oktay ve Sarp Levendoğlu’na farklı dizi yapımcılardan senaryolar gelmeye başladı bile. Oyuncuların diziye bu koşullar altında devam etmeyeceklerini ve yapımcı ile anlaşamadıkları öğrenildi. Ankara ve Eskişehir’de çekilen dizide kimsenin ücret indirimine gitmek istemediği belirtiliyor. Limon Film ise bu şekilde devam ederse dizinin devam edemeyeceğini, 5. Sezon sonunda dizinin final yapacağını belirtti.

 

31-12-2020
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler