Gökçe Bahadır’ı Hangi Soru Kızdırdı?

Gökçe Bahadır’ı Hangi Soru Kızdırdı?
Güzel oyuncu Gökçe Bahadır Magazin muhabirlerinin sorusuna samimi cevaplar verdi. Gökçe Bahadır sorulan bir soruya ise oldukça öfkelendi.

Koronavirüs günlerinde evlerinde karantinaya uyarak yaşamaya çalışan pek çok ünlü zaman zaman magazin muhabirlerine sokağa çıktıkları o ender anlarda yakalanıyor. Geçtiğimiz günlerde Etiler’de bir fırından çıkan başarılı ve güzel oyuncu Gökçe Bahadır muhabirlerin sorularına samimi cevaplar verdi. Pek çok konuda sorulan sorulara cevaplar veren Gökçe Bahadır sorulan bir soruya ise oldukça kızdı ve böyle sorularla gelmeyin bana ifadelerini kullanarak muhabirlerin yanından ayrıldı. Gökçe Bahadır’ın kendisine sorulan soruya böylesine sert karşılık vermesi muhabirler tarafından şaşkınlıkla karşılandı. İşte Gökçe Bahadır’ın sorulan sorulara verdiği cevaplar ve kendisini öfkelendiren o soru!

Gökçe Bahadır O Soruya Çok Kızdı!

Etilerde magazin muhabirlerince görüntülenen ve sorulan sorulara cevap veren Gökçe Bahadır yeni yıla ailesiyle birlikte gireceğini ifade etti. Bahadır “ailem Ege tarafında, biraz onların yanına gideceğim. Amacım onlarla beraber olmak” ifadelerini kullandı. Bahadır “2020 benim için kötü geçti. Hepimiz aynı durumdayız. Zor bir sene oldu. 2021 herkes için umut oldu. Eski hayatımıza geri dönsek yeni kazanımlarımızla beraber. Yeni yıldan umutluyuz” ifadelerini kullandı. Yeni yılda bir aksilik olmazsa yeni bir işe başlayacağını ifade eden Gökçe Bahadır “bir aksilik olmazsa dijitalde bir işe başlayacağım. Biz yakın zamanda çekimlerine başlayacağız. Güzel bir iş olacak. Bir ters köşe olacak. Bu sefer çok farklı. Ben bir şey söylemeyeyim bütün kast belli gibi neredeyse. Çekimler İstanbul’da olacak” ifadelerini kullandı. Gökçe Bahadır evde olduğu süreçte dizileri takip ettiğini belirtti. Bazı dizileri gerçekten çok başarılı bulduğunu ifade eden güzel oyuncu özellikle sadakatsiz, Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda’yı beğendiğini dile getirdi. Muhabirlerin Sadakatsiz demişken aldatılan kadın oldunuz mu şeklindeki soruya ise oldukça öfkelendi. Bahadır soruya “ben gidiyorum. Böyle sorularla gelmeyin bana, giderim” ifadelerini kullandı. Karantina sürecinde hiç yorulmadığını ifade eden güzel oyuncu karantinada yalnızlığa devam ettiğini belirtti.

Gökçe Bahadır Kulüp Dizisinde!

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır’ın rol alacağı yeni dizinin 03 Medya tarafından Netflix için çekilecek Kulüp dizisi olduğu öğrenilirken güzel oyuncunun dizide gece kulübünde çalışan eski mahkum Matilda’yı oynayacağı dizide bir diğer oyuncu Barış Arduç ise taksici Fıstık İsmet’i canlandıracak. Dizide ayrıca Salih Bademci, Fırat Tanış’ın da yer alacağı öğrenildi.

31-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar