Armağan Oğuz’un yeni projesi belli oldu

Armağan Oğuz’un yeni projesi belli oldu
Atv dizisi Bir Küçük Gün Işığı yaptığı sürpriz transferle gündeme oturdu. Bir Küçük Gün Işığı’na transfer olan Armağan Oğuz, bekar bir babayı oynayacak.

Börü, Diriliş Ertuğrul ve Dağ filmleriyle aksiyoner yapımların oyuncusu olduğunu ispatlayan Armağan Oğuz’un yeni projesi belli oldu. Hayranlarının karşısına çok farklı bir rol ve karakterle çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncunun yeni dizisi merak konusu oldu. Armağan Oğuz kimdir, hangi yapımlarda rol almıştır? Armağan Oğuz ve yeni dizisi haberimizde. Şimdi detaylar

Armağan Oğuz’un yeni projesi belli oldu

Aksiyon dizi ve filmlerin usta oyuncusu Armağan Oğuz’un son adresi Bir Küçük Gün Işığı oldu. Yapımını NGM’nin, yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği Atv dizisi Bir Küçük Gün Işığı yaptığı sürpriz transferle gündeme oturdu. Pazartesi günleri ekrana gelen Bir Küçük Gün Işığı’nın 27. Bölümünden itibaren izleyiciyle buluşacak olan Armağan Oğuz, bekar bir babayı oynayacak.

Dizide dengeler değişiyor

Bir aşk dizisinde oynamayı kabul eden Armağan Oğuz, Sinan Kaptanoğlu karakteri ile Bir Küçük Gün Işığı’na dahil oldu. Sinan karakterine hayat verecek olan oyuncu, eşini kaybetmiş bekar bir babayı canlandıracak. Yolu sürpriz bir şekilde Dila ile kesişen Sinan, bekarlığa devam mı edecek yoksa kendine bir şans daha mı verecek?

Bir Küçük Gün Işığı kadrosunu güçlendiriyor

Başrollerini Seray Kaya, Berk Oktay, Esra Dermancıoğlu, Tuğçe Açıkgöz ve Şeyma Korkmaz’ın paylaştığı Bir Küçük Gün Işığı 26. Bölüm yayınlandı. Azra Aksu, Güneş Hayat, Yılmaz Bayraktar, Beran Kotan, Gizem Ünsal ve Yiğit Yapıcı gibi usta oyuncuları kadrosuna katan diziye katılan armağan Oğuz diziyi yeni bir mecraya sürükleyecek. Senaryosunu Özgür Evren Heptürk'ün, yönetmenliğini ise Emre Kabakuşak’ın üstlendiği “Bir Küçük Gün Işığı” her pazartesi saat 20.00’de Atv’de.

Armağan Oğuz Kimdir?

1984 İstanbul doğumlu Oğuz, Mimar Sinan Üniversitesi İstatistik Bölümü' mezunudur. 2008 Best Model Of Türkiye birinci olan Armağan Oğuz, New York Film Akademisi’nde oyunculuk eğitimi almak için ABD'ye yerleşti. Hollywood Film Akademisi’nden mezun olan Oğuz oyunculuk kariyerine “Men in Black 3” filminde canavara dönüşen ünlü bir ismi canlandırarak başladı. Türkiye’ye dönen oyuncu, 2016 yılında Alper Çağlar‘ın yazıp yönettiği Dağ 2 filminde rol aldı. Börü dizisiyle geniş hayran kitlesi kazanan Armağan Oğuz, Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezon kadrosunda yer alacak.

Rol Aldığı Bazı Yapımlar:

2017 – Börü (TV Dizisi)

2017 – Fi (Göksel) (TV Dizisi)

2016 – Dağ 2 (Astsubay Kıdemli Çavuş Baybars Yücel) (Sinema Filmi)

2014 – Ah Neriman (Selim Boğdan) (TV Dizisi)

2013 – İnadına Yaşamak (Selçuk) (TV Dizisi)

2012 – Men in Black 3 (Sinema Filmi

25-03-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar