Bir Küçük Gün Işığı dizisine sürpriz oyuncu

Bir Küçük Gün Işığı dizisine sürpriz oyuncu
Atv ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan ve bu sezon başlayan dizilerden olan Bir Küçük Gün Işığı dizisinin kadrosuna usta oyuncu Yıldız Kültür dahil oldu.

Atv ekranlarında yayınlanan ve Özgür Evren Heptürk tarafından kaleme alınan pazartesi akşamlarının başarılı ve sevilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı’nın kadrosuna usta bir isim dahil oldu. Sezon sonunda final yapması beklenen ve NG medya tarafından hazırlanan dram ve aile türündeki dizi Bir Küçük Gün Işığı ekrana geldiği pazartesi akşamlarında aldığı reytinglerle iyi bir noktada bulunuyor. Bu sezon yayın hayatına başlayan dizinin kadrosundan son haftalarda dizi finale giderken bazı oyuncular ayrılmaya başlamıştı. Dizinin ana oyuncularından olan ve Ümran karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu dizinin hikayesinden ayrılmıştı. 31. Bölümde hikayeden ayrılan Dermancıoğlu’nun ayrılmasıyla kan kaybı yaşayan dizinin kadrosuna ise usta oyuncu Yıldız Kültür dahil oldu.

Yıldız Kültür Bir Küçük Gün Işığı Dizisinde

Pazartesi akşamları seyirciyle buluşan ve NG Medya tarafından kaleme alınan ve senaryosunu Özgür Evren Heptürk’ün kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda da Emre Kabakuşak’ın yer aldığı Bir Küçük Gün Işığı sezon sonunda seyirciye veda edecek. Dizinin ünlü isimlerden oluşan kadrosuna son olarak usta bir isim katıldı. Yıldız Kültür Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Ümran karakterinin (Esra Dermancıoğlu) annesi Ayten olarak hikayeye dahil oldu. Usta ismin dizinin hikayesinde ne kadar süre rol alacağı ise şimdilik bilinmiyor. Pazartesi akşamları ekrana gelen NG Medya imzalı dizi bu sezon yayın hayatına başladı. Dizi dram ve aile türünde ele alınırken özellikle ilk bölümlerde oldukça iyi sonuçlar aldı ve ancak ilerleyen haftalarda dizinin reytinglerinde bir düşüş yaşanmaya başladı. Dizi için sezon sonunda final kararı alındığı belirtiliyor.

Bir Küçük Gün Işığı

Atv ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan sezonun yeni dizilerinden Bir Küçük Gün Işığı dizisi, bir annenin ve çocuğunun hayatın tüm zorlukların rağmen ayakta kalma mücadelesini ve bu sırada yaşadıkları zorlukları konu alıyor. Dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin kadrosunda, Seray Kaya, Berk Oktay, Esra Dermancıoğlu, Tuğçe Açıkgöz, Şeyma Korkmaz, Azra aksu, Yılmaz Bayraktar, Güneş Hayat, Eda Özerkan, Baran Kotan, Gizem Ünsal, Nail Kırmızıgül ve Altan Erkekli gibi ünlü isimler yer alıyor.

13-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar