Aşk 101 dizisi Osman (Selahattin Paşalı) kimdir?

Aşk 101 dizisi Osman (Selahattin Paşalı) kimdir?
Aşk 101 dizisi Osman (Selahattin Paşalı) kimdir? Aşk 101 dizisinde Osman karakterini canlandıran Selahattin Paşalı'yı yakından tanıyalım.

Netflix, yeni bir Türk yapımı diziyle daha karşımıza çıktı. Aşk 101 dizisi, ilk sezon bölümleri yayınlanır yayınlanmaz en çok konuşulan dizilerden biri oldu. Bir lisedeki arkadaş grubunun hikayesini konu alan Aşk 101 dizisi, gençlere yönelik bir dizi. Aşk 101 dizisini izleyenler alıştığı yüzlerin yanı sıra yeni yüzler de gördü. Bu yeni yüzlerden biri de Selahattin Paşalı. Diziden rol alan isimlerden biri olan Selahattin Paşalı, çok göz önünde bir oyuncu değil. Bu dizide onu Osman karakteriyle izliyoruz. Aşk 101 dizisinin başrollerinden biri olan Selahattin Paşalı kimdir? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? Kaç yaşında? Nereli?

Aşk 101 dizisinin oyuncu kadrosunda Kubilay Aka, Alina Boz, Mert Yazıcıoğlu, Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Bade İşçil, Selahattin Paşalı, İpek Filiz Yazıcı, Tuba Ünsal, Müfit Kayacan ve Selen Domaç yer alıyor. Netflix'teki Türk yapımı dizilere bir yenisi daha eklendi. Aşk 101 dizisi lisede geçiyor ve birbirine oldukça bağlı bir arkadaş grubunu merkezine alıyor. Yayınlanır yayınlanmaz gündeme oturan dizide Osman karakterini canlandıran Selahattin Paşalı'yı yakından tanıyalım.

Aşk 101 dizisi Osman (Selahattin Paşalı) kimdir?

Selahattin Paşalı, 1990 yılında Muğla'da dünyaya geldi. Çocukluğunda ve gençliğinde basketbol oynayan Selahattin Paşalı, Türkiye'nin önde gelen basketbol kulülerinden Darüşşafak'da forma giydi. Sonrasında ise basketbol kariyerine devam etmedi ve oyunculuğa yöneldi. Romanya'nın başkenti Budapeşte'de Sanat Yönetimi okudu. Türkiye'ye döndükten sonra Craft Atölye'de oyunculuk eğitimi aldı. 2017 yılıyla birlikte ilk kez oyunculuk deneyimi yaşadı. Rol aldığı ilk dizi 2017 yılında Show TV'den ekrana gelen Kalp Atışı dizisi oldu. Ertesi yıl Kanal D'den ekrana gelen Bir Umut Yeter dizisinde rol aldı. 2019 yılında ise yine bir Kanal D dizisi olan Leke'de rol aldı. 30 yaşındaki oyuncu bu dizilerde rol alarak deneyim kazandıktan sonra Netflix'in Türk yapımı orijinal dizisi Aşk 101'de rol almaya başladı. 

Selahattin Paşalı rol aldığı diziler

2020 - Aşk 101 (Osman)

2019 - Leke (Arda Yenilmez)

2018 - Bir Umut Yeter (Arda Özkan)

2017 - Kalp Atışı (Alp Sungur)

25-04-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar