Fox Tv'ye uluslararası ödül!

Fox Tv'ye uluslararası ödül!
Sevilen televizyon kanallarından biri olan Fox Tv bu kez uluslararası bir başarıya imza attı. Fox Türkiye hazırladığı tanıtm filmiyle dünyadaki en iyiler arasına katıldı.

Fox Tv birçok dizi ve programla seyircinin ilgiyle takip ettiği televizyon kanallarından biri. Yayınlanan dizileri en çok izlenen projelerden olurken, haber ve yarışma programları da ses getiriyor. Fox Türkiye'ye bu kez uluslar arası bir yarışma olan New York Film Festivals TV&Film Awards'da çeşitli kategorilerde ödüllere layık görüldü. Fox Tv 2019- 2020 yılı tanıtım filmi ile de dünyanın en iyileri arasında gösterildi. New York Film Festivals TV&Film Awards 1957'den beri düzenleniyor ve 50 ülkeden televizyon ve film sektöründe en iyi tasarım, pazarlama ve tanıtım projelerini ödüllendiriyor.

Fox Türkiye birçok dalda ödül aldı

Uluslararası ve oldukça prestijli bir yarşma olan New York Film Festivals TV&Film Awards'da bu yıl Fox Tv hazırladığı 'Hayran Olunacak Kadınlar' sosyal sorumluluk projesiyle altın, gümüş ve bronz madalya almaya hak kazandı. Toplumdaki kadın sorunlarına ve kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan kadınların konu alındığı Fox Türkiye'nin sosyal sorumluluk projesi, 'Halkla İlişkiler ve Sosyal Etkileşim' kategorisinde bronz madalyaya, 2019 Clio Entertainent Awards'da gümüş madalyaya, 'Sosyal Fayda' kategorisinde ise altın madalyaya layık görüldü. Fox Türkiye hayatta zorluklarla mücadele eden ve bu mücadelede oldukça başarılı işlere imza atan kadınların hayatlarına dokundu ve onlara destek oldu.

Tanıtım filmi ile finale kaldı

Fox Tv 2019 -2020 yayın yılında hazırladığı tanıtım filmiylede birçok dalda aday gösterildi. Hazırlanan tanıtım filmi ile Fox Tv, 'En İyi Yönetmen', 'En İyi Orijinal Müzik' ve En İyi Görüntü' kategorilerinde New York Film Festivals TV&Film Awards'da finale kalarak dünyanın en iyilerinin arasında olmayı başardı. Fox Türkiye sevilen yapımlara imza atarken, uluslararası yarışmalarda aldığı ödüllerle de dünyada kendisinden söz ettirmeyi başardı. Hem tanıtım filmi hem de 'Hayran Olunacak Kadınlar' sosyal sorumluluk projesiyle büyük bir başarı yakalayan Fox Tv, hazırladığı afişlerle de ses getirmişti. Fox Tv'de program yapan birçok ünlü ve başarılı emektar kadınlarla hazırlanan afişler birçok billboardda yerini almıştı.

26-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar