Tarkan’dan bir ilk: Kızının fotoğrafını gösterdi

Tarkan’dan bir ilk: Kızının fotoğrafını gösterdi
Megastar Tarkan evde 23 Nisan kutlamalarına katılan ünlülerden oldu. Tarkan minik kızı Liya ve eşiyle bir fotoğraf paylaştı. Tarkan kızının yüzünü ilk kez bu fotoğrafta gösterdi.

Koronavirüs salgını sebebiyle okulların kapalı olması ve evden çıkılamaması 23 Nisan kutlamalarını da etkiledi. Milyonlarca çocuk ve ailesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı evlerinde kutladı. Evlerin pencereleri ve balkonlar balon ve bayraklarla süslenirken çocukların yaptıkları etkinlikler sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. 7'den 70'e herkesin çocuklarıyla katıldığı kutlamalara ünlü star Tarkan da katıldı. Tarkan eşi ve kızıyla birlikte instagram hesabından fotoğraf paylaştı ve 23 Nisan mesajı yayınladı. Tarkan kızı Liya'nın fotoğrafını da ilk kez yüzü görünür şekilde paylaşmış oldu.

Tarkan'ın fotoğrafı 1 milyona yakın beğeni aldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl TBMM'nin 100. Yıl kutlamalarına da sahne olacaktı fakat salgın sebebiyle programlar iptal oldu, kutlamalar ise evlerden yapılmaya başlandı. Birçok ünlü isim de çocuklarıyla 23 Nisan paylaşımı yaptı. Tarkan, eşi Pınar Tevetoğlu ve minik kızları Liya'da sosyal medya kutlamalarına katıldı. Kızı Liya'nın yüzünü göstermek istemeyen Tarkan ilk kez Liya'nın yüzünün bir bölümünün açık olduğu fotoğrafla paylaşım yaptı. Eşi Pınar ve kızı Liya ile beraber oldukları bir fotoğraf paylaşan Tarkan, fotografın altına "Çocuklaaaaar 23 Nisan Bayramınız kutlu olsun" mesajını ekledi. Tarkan'ın bu paylaşımı instagramdan 1 milyona yakın beğeni aldı.

Liya'nın yüzünü Tarkan hayranları ilk kez gördü

Dünyaca ünlü şarkıcı Tarkan, 2016 yılında Pınar Tevetoğlu evlenmiş ve bu evlilikten 2016 Temmuz ayında Liya ismini verdikleri bir kız bebek dünyaya gözlerini açmıştı. Gözlerden uzak ve mutlu bir evlilikleri olan Tarkan ve ailesi kızları Liya'nın yüzünü paylaşımlarında göstermemeye özen gösteriyordu. Tarkan'ın kendi hesabından yaptığı 23 Nisan paylaşımındaki fotoğraflarda mutlu bir aile tablosu yer alıyor. Oldukça güzel bir aile fotoğrafı olan paylaşımlarda Liya'nın yüzünü Tarkan hayranları ilk kez gördü. Tarkan hem dünyada hem de Türkiye'de çok sevilen bir yıldız. Tarkan şarkıları ile gönüllere taht kurarken, sosyal medya hesaplarından da milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Tarkan son paylaşımında ise kızı Liya ile gündeme geldi.

24-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar