Aşk Ağlatır 13. Bölüm izle!

Aşk Ağlatır 13. Bölüm izle!
Aşk Ağlatır dizisinin 13. Bölümü bu akşam ekranlarda izleyicisiyle buluşuyor. Aşkını ilan eden Rüzgar, karşılık bulamayınca ne yapacak, Ada kaçırıldı mı kayboldu mu?

Show TV’nin pazar günleri yayınlanan Aşk Ağlatır dizisinin 13. Bölümü bu akşam ekranlarda izleyicisiyle buluşuyor. Aşkını ilan eden Rüzgar, karşılık bulamayınca ne yapacak, Ada kaçırıldı mı kayboldu mu, merak ediyorsanız Aşk Ağlatır 13. Yeni bölümü izleyin. Aşk Ağlatır ve 1 Aralık 2019 tarihli yeni bölümüne ilişkin ayrıntılar haberimizde.

Aşk Ağlatır 13. Bölüm izle!

Eylül ayında Show Tv ekranlarında yayın hayatına başlayan Aşka Ağlatır dizisi, yeni bölümleriyle bu akşam ekrana geliyor. Gökçen Usta’nın yönetmen koltuğuna oturduğu, Yelda Eroğlu’nun senaryosunu yazdığı Aşk Ağlatır son bölümü 1 Aralık Pazar akşamı saat 20:00’de seyircisiyle buluşuyor. Bilmeyenler için hatırlatalım, Aşk Ağlatır dizisi Japonya’dan uyarlama bir dizi. Japonya’da daha önceleri yayınlanan Love That Makes YouCry dizisinden uyarlanıyor.

13. Bölümde heyecan yine zirvede. Aralarında hiçbir engel kalmadığına sevinen çift evlenmek için ilk adımı atmaya karar verir. Yusuf, Ada’yı istemeye gider. Aşkını ilan eden Rüzgar, karşılık bulamayınca deliye döner ve Ada’yı kaçırmaya kalkışır. Yusuf, Cevdet Yalçın’la iz sürerken, diğerleri Ada’yı aramaya başlar. Ada kaçırıldı mı, kayboldu mu öğrenmek için bu akşam ekran başına. Hafta ortasından beri fragmanı yayınlanan Aşk Ağlatır dizisinin yeni bölümünü 1 Aralık Pazar akşamı Show Tv'de izleyebilirsiniz.

Son bölümde neler yaşandı?

Yusuf, ne pahasına olursa olsun Ada’dan vazgeçmeyeceğini haykırır. Henüz doğmamış bebeği için bunu yapamayacaklarını belirten Ada kararlıdır ve Yusuf’u reddeder. Yusuf’un yaptıklarına inanamayan Nalan öfkeden deliye dönerek dedesine koşar. Maksadı dedesini Yusuf’a karşı kışkırtmaktır. Sonunda başarılı olur ve dede evi terk eder. Dedesinin gitmesine bir anlam veremeyen Yusuf, her yerde onu aramaya başlar. Bu arada gizemli biri olan Evsiz Cevdet, herkesin hayatına küçük dokunuşlarda bulunur. Taburcu olan Çiçek, Fırat’la bir olup Nalan’ın yalanlarını ortaya çıkarmak için çalışmaya başlar. İsmail ise Ada’nın gözüne girip gönlünü kazanmaya çalışıyordur. Bunun için Sumru’nun lokantasında işe başlar. Yusuf’un dedesini bulan Ada, farkında olmadan ikisi için kaçınılmaz sona giden yolun ilk adımını atmıştır.

Aşk Ağlatır ne anlatıyor?

Küçük yaşta öksüz kalan Ada, 19 yaşında genç bir kızdır. Bugüne kadar babasıyla hiç karşılaşmamıştır. Bir gece yarısı işten dönen Yusuf, çantanın içinde bir mektup bulur. Bu mektup Ada'ya yazılmıştır. Okuduğu mektuptan çok etkielenen Yusuf, ne olursa olsun mektubu sahibine ulaştırmak için yıola çıkar. Bundan sonrası Yusuf’u tatlı ve heyecanlı bir macera beklemektedir. 

01-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar