Sevgili Geçmiş dizisinde büyük bir değişiklik!

Sevgili Geçmiş dizisinde büyük bir değişiklik!
Star TV'den ekrana gelen Sevgili Geçmiş dizisinde bir değişiklik daha yaşandı. Sevilen diziden bir isim ayrıldı ve yerine yeni bir isim dahil oldu.

Sevgili Geçmiş dizisi Star TV ekranlarından izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Sevgili Geçmiş dizisinin reytinglerine baktığımızda, diziseverlerin beğenisini kazandığını görüyoruz. Süreç Film yapımcılığında ekrana gelen diziyle ilgili bir değişiklik yaşandı. Bununla birlikte son bir haftada Sevgili Geçmiş dizisinde yaşanan ikinci değişiklik oldu. Hatırlayacaksınız geçtiğimiz günlerde Sevgili Geçmiş dizisinin senaristi değişmişti. Funda Alp'ten boşalan senaristlik görevine Gül Abus getirildi. Peki Sevgili Geçmiş dizisinde bu kez ne değişti?

Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Çiçek Acar, Seçkin Özdemir, Melis Sezen, Burak Yamantürk, Elifcan Ongurlar, Özge Özacar, Burak Çelik, Zeynep Gülmez, Melih Selçuk, Renan Bilek, Hülya Duyar, Mihriban Er, Burak Demir, Yurdaer Okur, Yunus Narin'den oluşan oyuncu kadrosuyla her Pazartesi akşamı saat 20.00'da Star TV'den ekrana geliyor. Sevgili Geçmiş dizisi başladığında dizinin yönetmenliğini Aydın Bulut, senaristliğini Funda Alp yapmakta idi. Geçtiğimiz hafta Funda Alp, senaristlikten ayrılmış ve yerine Gül Abus gelmişti. Sevgili Geçmiş dizisinde bu kez de yönetmen değişti. Yönetmen koltuğunda oturan Aydın Bulut, Sevgili Geçmiş dizisine veda etti. İşte Aydın Bulut yerine gelen isim;

Sevgili Geçmiş dizisinin yönetmenliğini bundan böyle Osman Kaya yapacak. Osman Kaya daha önce hangi dizi ve filmlerde yönetmenlik yaptı?

Uzun yıllar yardımcı yönetmenlik yapan Osman Kaya, 2015 yılında TRT 1'den ekrana gelen Filinta: Bin Yılın Şafağında dizisinde yönetmenlik yaptı. Yönetmenlik kariyeri 2016 yılında Kanal D'den ekrana gelen Babam ve Ailesi dizisiyle devam etti. 2017 yılında ise yine Kanal D'den ekrana gelen İsimsizler dizisinin yönetmenliğini yaptı. Osman Kaya, bu 3 dizinin ardından sinemaya da giriş. Son yılların en çok konuşulan yerli filmlerinden olan Deliler'in yönetmen koltuğunda oturdu. Osman Kaya, şimdi de Star TV'den ekrana gelen Sevgili Geçmiş dizisini yönetmeye başladı.

Sevgili Geçmiş dizisinin konusu ne?

Sevgili Geçmiş dizisi bir ailenin etrafında şekilleniyor. Doktor, müzisyen ve kocaman bir üzüm bahçesi sahibi olan üç kız kardeş birbirlerini tanımadan yetişmişlerdir, her şeyi değiştiren ise aralarından birinin düğününde yaşananlar olur. O günden sonra hayatları eskisi gibi olmayacaktır.

30-11-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar