Kimse Bilmez’in Uygar’ı Doğduğun Ev Kaderindir’e mi Transfer Oluyor?

Kimse Bilmez’in Uygar’ı Doğduğun Ev Kaderindir’e mi Transfer Oluyor?
Tv 8'de zamanda ekrana gelecek olan Doğduğun Ev Kaderindir'in genç oyuncusu Kaan Taşaner'in diziden ayrıldığı yerine Engin Hepileri'nin geldiği iddia edildi. İşte detaylar

Tv 8 ekranlarında yakın bir zamanda ekrana gelecek olan ve seyircinin de merakla beklemeye başladığı Doğduğun Ev kaderindir adlı dizide şok bir gelişme yaşandı. Adı ilk önce Evim olarak açıklanan ve daha sonra Doğduğun Ev Kaderindir olarak değişikliğe uğrayan dizinin çekimleri tüm hızıyla sürerken dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Kaan Taşaner’in diziden ayrıldığı iddia edildi.

Genç oyuncunun diziden ayrılmasının hemen ardından Kaan Taşener yerine yapım şirketi O3 Medya başka bir oyuncuyla görüşmelere başladı. Görüşülen oyuncunun son olarak Kimse Bilmez’de Uygar karakterini canlandıran Engin Hepileri olduğu iddia edilirken oyuncunun ve yapım şirketinin konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor. İşte detaylar!

Doğduğun Ev Kaderindir’de Neler Oluyor?

O3 Medya tarafından Tv 8 için hazırlıkları ve çekimi süren Doğduğun Ev Kaderimdir Dizisi’nin üzeriden kara bulutlar eksik olmuyor. Daha önce de aksiliklerle karşılaşan ve bir türlü sete inip motor diyemeyen dizinin bu sefer de başı dizinin çekimleri sürerken diziden ayrılan Kaan Taşaner’le dertte. Kaan Taşaner’in diziden ayrıldığı iddia edilirken oyuncunun yerini doldurmak isteyen O3 medya başka bir oyuncuyla görüşmelere başladı.

Alınan bilgilere göre Kimse Bilmez’de Uygar karakterini canlandıran ve son bölümde senaryo gereği ölerek diziden ayrılan oyuncu Engin Hepileri ile görüşmeler başladı. Kimse Bilmez’de başarılı bir oyunculuk sergileyen ve kötü adamı canlandıran Engin Hepileri son bölümde dizinin başrol karakteri Ali tarafından vurulmuş ve ölmüştü. Engin Hepileri’nin Kimse Bilmez’in ardından Doğurduğun Ev Kaderindir dizisi ile dirsek temasına girdiği ve Kaan Taşaner’den boşalan yer için görüşmelere başladığı iddia edildi.

Doğduğun Ev Kaderindir Ne Zaman Başlıyor?

Tv 8 ekranlarında seyirci ile buluşacak olan ve başrollerinde Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol’un yer aldığı merakla beklenen dizi Doğduğun Ev Kaderindir’in çekimleri tüm hızıyla sürüyor. O3 Medya tarafından hazırlanan dizinin Aralık ayı sonu ve ocak ayı başı gibi Tv 8’de seyirciyle buluşması bekleniyor. Eylem Canpolat tarafından kaleme alınan dizinin yönetmenliğini ise Çağrı bayrak üstlenmiş durumda. Diziden ayrılan genç oyuncu Kaan Taşener’n ise diziden neden ayrıldığı konusunda bir açıklama yapılmadı.

02-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar