Aşk Ağlatır 14. Bölüm İzle!

Aşk Ağlatır 14. Bölüm İzle!
Aşk Ağlatır 14. Bölüm İzle; 8 Aralık Pazar akşamı 14. Bölümüyle ekrana gelen Aşk Ağlatır Dizisi'nin 14. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Aşk ağlatır 14. Bölüm İzle; Başrollerinde Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan'ın yer aldığı MF Yapım imzalı, yönetmenliğini Gökçen Usta'nın üstlendiği Aşk Ağlatır 8 Aralık Pazar akşamı saat 20.00'da Show Tv'de ekranlara geliyor. Bu sezon başlayan ve taşradan İstanbul'a taşınan ve tek başına ayakta kalmaya çalışan gençlerin, vicdan ve aşkları arasında kalarak yaşadıkları çatışmanın hikayesini anlatan Aşk Ağlatır bu akşam 14. bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. Pazar akşamlarının seyirci tarafından seveilen dizisi Aşk Ağlatır'ın son bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

AŞK AĞLATIR SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Show Tv'nin bu sezon başlayan gençlik dizisi Aşk Ağlatır bu akşam 14. bölümüyle ekrana geldi. Dizide geçtiğimiz haftalarda yaşananlar karakterlerimizi bu hafra daha da içine çekecek gibi görünüyor. Ada'yı kaçıran Rüzgar ile Ada'yı kurtarmak için bulunduğu yere giden Yusuf arasında yaşanan dozu yüksek gerilimin sonunun hastanede bitmesi herkesi şoka uğratırken Nalan ve Mert arasındaki ilişki de iyice çıkmaza giriyor. 

Aşk Ağlatır 14. Bölüm Özeti!

Show Tv'de ekrana gelen Aşk Ağlatır'ın 13. Bölümünde, Rüzgar tarafından kaçırılan ve Yusuf'un kurtarmaya çalıştığı Ada 14. bölüme damga vuruyor. Yusuf Ada ile arasında herhangibir engel kalmadığı için mutludur ancak aralarına Rüzgar'ın girmesi ve Ada'yı kaçırması herşeyi alt üst etmiştir. Ada'yı kurtarmak için çalışan Yusuf bir anda Rüzgar ile karşı karşıya gelir ve ikili birbirlerine silahlarını doğrulturlar. Gerilimin yükseldiğisahnede patlayan silah sonunda yaralanan ikili hastaneye kaldırılır. Ada hastanede ameliyathanenin önünde perişan, çaresiz bir şekilde dururken yaşamla ölüm arasında mücadele evern karakterin kim olduğu seyirciyi oldukça merak ettirmiş durumda. 

Öbür taraftan Mert ve Nalan arasunda yaşananlar ve doğacak bebeği aldırmak istemeyen Mert böylece şirketin başkanı olmak için çalışmaktadır. Hünkar Balaban'ın sözleri ise bölümde ileryene bölümlerde neler olacaının işaretlerni veriyor. Balaban "kardeşin de senin gibi çok güzel bir genç kız oldu. Sen kalbimin bir yarısı o da öbür yarısı"sözleri dikkat çekiyor. 

Aşk Ağlatır 14. Bölümü tek parça izlemek ve diziyle ilgili tüm gelişmeleri anında öğrenmek için canlitv.com adresini takip edebilirsiniz. 

 

08-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar