Star Tv’nin iddialı dizisi final yapıyor!

Star Tv’nin iddialı dizisi final yapıyor!
Star Tv'nin sevilen iddialı dizisi daha fazla tutunamayarak final kararı aldı. İşte, Star Tv’nin o iddialı dizisinin final yapma sebepleri...

Dizi sezonu Eylül- Ekim aylarında başlamış ve birçok kanal iddialı yapımlarla izleyici karşısına çıkmıştı. Birçok yeni dizi aynı şevk ve heyecanla görücüye çıkarken bazıları maalesef reyting kurbanı oldu. Sevilen ve en iddialı diziler arasında bulunan Sevgili Geçmiş'te bunlardan biri. Star Tv'de Cuma akşamları yayınlanan dizi de sular bir türlü durulmadı. Önce senaristi değişen dizinin, bir süre sonra yönetmeni de değişmişti. Beklenen ilgiyi ve reytingi alamayan dizi 8. bölümde pes etti.

Önce senarist, sonra yönetmen değişmişti

Sezonun en iddialı dizilerinden biri olan Sevgili Geçmiş başarılı oyuncu kadrosuna rağmen uzun soluklu olmayı başaramadı. Başrollerinde  Ece Uslu, Emre Kınay, Melis Sezen, Sevda Erginci ve Seçkin Özdemir gibi sevilen isimlerin bulunduğu Sevgili Geçmiş'te ilk ayrılık senarist Funda Alp'te yaşanmıştı. Funda Alp senaryoyu Gül Abus'a devrederek projeden ayrılmıştı. Reytingleri bir türlü artmayan dizi de bu kez de yönetmen değişikliğine gidildi. Dizinin yönetmeni Aydın Bulut koltuğunu Osman Kaya'ya bırakmıştı. Fakat bu hamleler Sevgili Geçmiş dizisini final yapmaktan kurtaramadı. Sevgili Geçmiş'te 7. bölüm 6 Aralık cuma günü yayınlanmış ve dizinin 8. bölümle final yapacağı duyurulmuştu. İddialı dizi Sevgili Geçmiş'te erken final yapan diziler arasında yerini aldı.

Sevgili Geçmiş 7. bölümde neler yaşandı?

Üç kız kardeşin bir mektupla altüst olan hayatlarını konu edinen dizide oldukça önemli isimler yer alıyordu. Her dizi gibi kalıcı olma ümidiyle başlayan Sevgili Geçmiş bir türlü istenilen başarıya ulaşamadı. Final öncesi yayınlanan son bölümde ise şunlar yaşanmıştı; Cahide'yi köşeye sıkıştıran Cemal, Tekin Malik'in arabasının yerini ihbar etti. Cemal'in Cahide'ye sunduğu iki seçenek vardır;Ya kızları cezaevine girecek ya da kendisiyle evlenecek... Cahide ise Cemal'den kurtulmanın yollarını arar ve onu ortadan kaldırmaya karar verir. Araba kullanan Cemal'e saldıran Cahide aracın yoldan çıkmasını sağlar fakat arabayla birlikte ikiside denize uçar, Cemal kurtulur fakat Cahide'den hiç haber yoktur. Diğer yandan Tekin Malik'in kızlar tarafından öldürüldüğünü Sinan öğrenmiştir. Sinan çekip gider fakat eve gelen polisleri kızlar Sinan'ın gönderdiğini düşünür. Final kararı alan dizinin son bölümünde neler olacağı ise heycanla bekleniyor.

07-12-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar