Aşk Ağlatır 16. Bölüm izle (Final)

Aşk Ağlatır 16. Bölüm izle (Final)
16. Son bölümüyle ekranlara veda eden Aşk Ağlatır'da Yusuf, Ada'yı Rüzgar'ın yanından çekip götürüyor. Can çekişen Mert ne yapacak?

Show Tv’nin Pazar günleri yayınlanan dizisi Aşk Ağlatır 16. Bölümüyle ekranlara veda ediyor. 16. Son bölümüyle ekranlara veda eden Aşk Ağlatır'da Yusuf, Ada'yı Rüzgar'ın yanından çekip  götürüyor. Can çekişen Mert ne yapacak? İşte, Aşk Ağlatır final bölümü ve detaylar...

Aşk Ağlatır 16. Bölüm izle (Final)

Pazar akşamları Show TV'de ilgiyle takip edilen Aşk Ağlatır’ın 16. Son bölüm tanıtımları diziseverlece paylaşıldı. Love That Makes You Cry" dizisinden uyarlanan ve MF Yapım imzası taşıyan dizi final kararı alındı. Başrollerini Yağız Can Konyalı, Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan paylaştığı Aşk Ağlatır’da deliye dönen Yusuf, Ada’yı Rüzgar’ın yanından alıp götürüyor. Mert’in yerde can çekişirken Ada’yı korumak isteyen Hünkar Balaban, can havliyle kendisini Rüzgar’ın ateşlediği silahın önüne siper ediyor. Ada’nın Yusuf’a söylediği “Sen benim bütün hayallerimi gerçekleştirdin!” sözleri ne anlama geliyor? Ada’yı alıp götüren Rüzgar’a Yusuf nasıl bir tepki göstereceğini ve can çekişen Mert’in durumunu izleyeceğiz.

Aşk Ağlatır’da Final Zamanı!

Ada’nın Rüzgâr’la evlenmek üzere olduğunu Nalân’dan öğrenen Yusuf, öfkeden ne yapacağını şaşırır.  Ada’nın servetinin peşine düşmek için sinsice planlar yapan İsmail, Erdem’in karısına ulaşmak için yola çıkar. Hünkâr’la karşılaşınca hiç beklemediği büyük bir şok yaşar. Çünkü Hünkar, ona Ada’ya yaptıklarının hesabını sormaktadır. Bu arada Yusuf, Ada’nın sevdiklerinin zarar görmemesi için kendisinden vazgeçtiğini öğrenmiş ve onu Rüzgâr’dan kurtarmak için derhal harekete geçmiştir. Yusuf ve sevdiklerinin yaşaması karşılığında Rüzgâr’la evlenmeyi kabul eden Ada, babası ile ilgili çok büyük bir sürprizi öğrenecek ve çok mutlu olacaktır. Zeynep ise kocasının yemin etmesine rağmen neden yeniden Özben’lerin peşine düştüğünü sorgularken Hünkâr’ın Ada ile ilgili sırrını öğrenmeye de epey yaklaşır. Sevilen dizi  Aşk Ağlatır’ın final bölümü Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de. Canlitv olarak keyifli seyirler diliyoruz.

Aşk Ağlatır’ın Konusu Nedir?

Bugün final yapacak olan Aşk Ağlatır, taşradan İstanbul’a göç ederek yeni bir hayat kuran ve tek istedikleri ayakta kalmak olan gençlerin; vicdan ve aşkları arasındaki çatışmasını anlatıyor. Hikayenin ana kahramanı 19 yaşındaki Ada annesini küçük yaşta kaybetmiş, babasını da tanımamıştır.  Bir gece yarısı işten eve dönen Yusuf, Fırat'ın yolda bulduğu çantada bir mektup bulur. Mektup doğrudan doğruya Ada'ya yazılmıştır. Yusuf için tek hedef, kaderin bir cilvesi olarak gördüğü bu mektubu ne yapıp edip sahibine ulaştırmaktır. Ve hiç vakit kaybetmeden yola çıkar.

22-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar