Fox Tv dizisi Zümrüdü Anka’ya bomba transfer!

Fox Tv dizisi Zümrüdü Anka’ya bomba transfer!
Büyük heyecanla beklenen Zümrüdü Anka dizisinin kadrosu netleşmeye başladı. İşte Zümrüdü Anka'ya yapılan son transfer...

Fox Tv yeni sezon hazırlıklarını tam gaz devam ettirirken merakla beklenen Zümrüdü Anka dizisi içinde gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yakışıklı oyuncu Alp Navruz'un başrolünü canlandıracağı Zümrüdü Anka dizisinin kadın başrol oyuncusu belli oldu. İşte Zümrüdü Anka dizisine yapılan son transfer..

Zümrüdü Anka’ya bomba transfer!

Yapımcılığını Pastel Film’in üstlendiği Zümrüdü Anka dizisi için hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Star Tv ekranlarının reyting rekorları kıran Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu Alp Navruz'un başrollerini canlandıracağı dizi büyük bir heyecanla bekleniyor. Yapım şirketi daha TRT 1 ekranlarında yayınlanan Elimi Bırakma dizisi bitmeden Alp Navruz ile görüşmeye başlamıştı. Zümrüdü Anka'nın yönetmen koltuğunda da usta yönetmen Cemal Şan oturuyor. Çekimleri Türkiye'nin rüya kentlerinden biri olan Ürgüp'te yapılacak. Yeni dizi Zümrüdü Anka'da Alp Navruz'un partneri kim olacak? Zümrüdü Anka kadın başrol için hangi oyuncu seçildi? Zümrüdü Anka erkek başrol oyuncusu Alp Navruz ve kadın başrol oyuncusu Ceren Yılmaz kimdir?

Zümrüdü Anka Dizisi Nerede Çekiliyor?

Diziyi merakla bekleyen izleyiciyilerin sorularına cevap veren yapım şirketi, dizinin Kapadokya’da çekileceğini belirtti. İsmi ve konusuyla daha şimdiden merak uyandıran Zümrüdü Anka dizisi adına yaraşır şekilde mistik ve tarihi bölgemiz olan Kapadokya’da çekilmesi turizm adına da iyi olacaktır. Kapadokya'nın Ürgüp kentinde çekimleri yapılacak. Hercai dizisini yöneten Cemal Şan’ın yöneteceği Zümrüdü Anka dizisi 2020 Şubat ayında Fox Tv ekranlarında yayına girecek. Senaristliğini Can Sinan’ın yaptığı Zümrüdü Anka dizisi çekimlerine 16 Aralık Pazartesi günü başladı.

Zümrüdü Anka Ceren Yılmaz Kimdir?

1991 doğumlu oyuncu, Yağmurdan Kaçarken dizisi ile sektöre adım attı. Filinta ve Deli Gönül dizisileriyle aranan isim haline geldi. Üç Harfliler: Adak filminde başrol oynayan Ceren Yılmaz halen de üniversite öğrencisidir.

Zümrüdü Anka Alp Navruz Kimdir?

1990 İstanbul doğumlu oyuncu, meslek hayatına model olarak başladı. İlk olarak “Arkadaşlar İyidir” dizisiyle adım attığı sektörde yakışıklılığıyla adını duyurdu. “Fazilet Hanım ve Kızları” dizisi ile Türkiye’de en çok sevilen erkek başrol oyuncusu oldu. “Elimi Bırakma” dizisinde canlandırdığı Cenk Çelen karakteriyle hayran kitlesini artıran Alp Navruz’u Zümrüdü Anka dizisinde başrol olarak izleyeceğiz.

21-12-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar