Jet Sosyete’nin yılbaşı bölümünde şaşırtıcı büyük sürpriz!

Jet Sosyete’nin yılbaşı bölümünde şaşırtıcı büyük sürpriz!
Her hafta birbirinden değerli sanatçıları konuk olarak oynatan Jet Sosyete’nin yılbaşı bölümünde seyirciyi şaşırtıcı büyük sürpriz !

Her hafta birbirinden değerli sanatçıları konuk olarak oynatan Jet Sosyete’nin yılbaşı bölümünde seyirciyi şaşırtıcı büyük sürpriz var. Gülse Birse’nin yazıp oynadığı dizi her hafta konuk oyuncu oynatmasıyla Türk dizilerinde muadili olmayan bir başka formatta ilerliyor. 27 Aralık Cuma günü puhutv.com’da yılbaşı özel bölümünü izleyeceğiniz Jet Sosyete’de diziseverleri şaşırtan büyük sürpriz ne, sorusunun cevabı haberimizde. Şimdi detaylar...

Jet Sosyete’nin yılbaşı bölümünde şaşırtıcı büyük sürpriz!

Dizilerde bazı oyuncular zaman zaman diziye konuk oyuncu katılabiliyor. Ancak Puhu Tv’de yayınlanan Jet Sosyete dizisi 3. Sezonunda her hafta farklı konuk oyuncu oynatıyor. Gülse Birsel’in hem senaryosunu yazıp hem de başrolünde rol aldığı Jet Sosyete dizisinin yılbaşı bölümünde şaşırtıcı büyük sürpriz yaşanacak. Bu isim, Gülse Birsel’in unutulmaz dizisi Avrupa Yakası günlerini hatırlatacak bir sürpriz. Evet doğru tahmin ettiniz. Ata Demirer, Jet Sosyete dizisinin yılbaşı özel bölümünde dizinin konuk oyuncusu olacak. Haberi bizzat Gülse Birsel, instagram hesabından paylaştı. Canlitv olarak Birsel’in yaptığı paylaşımı aynen veriyoruz. “Aile saadeti, yılbaşı bölümünde Jet  Sosyete’de buluşalım”

Muhteşem İkili bir arada!

Diziseverlerin hatırlayacağı üzere Ata Demirer, Avrupa Yakası dizisinde Gülse Birsel’le oynamış ve Volkan Sütçüoğlu karakteri ile dizide yer almıştı. Gülse Birsel’in paylaşımına beğeni yapan yüzlerce takipçi, “Tekrar bir araya geldi bu muhteşem ikili” diyerek sürprize sevindiklerini belirten yorumlar yaptılar.

Sıra Burhan Altıntop’ta mı?

Bir döneme damga vuran Avrupa Yakası dizisi ve oyuncuları hala gündem olmaya devam ediyor. Ata Demirer’in Jet Sosyete’de bir bölüm dahi olsa oynamasına sevinen hayranlar, Avrupa Yakası’nın fenomen karakteri Burhan Altıntop’un yani Engin Günaydın’ı da konuk oyuncu olarak görmek istiyorlar. Bu beklentilerinin Jet Sosyete’nin sosyal medya hesabında paylaşan hayranlara canlitv olarak bizler de katılıyoruz. Umarız Jet Sosyete ve Gülse Birsel bu beklentinin karşılığı olarak Engin Günaydın’ı bir bölümde konuk olarak oynatır.

Jet Sosyete dizisini nasıl izleyebiliriz?

3 yıl önce kurulan puhutv bugün 12.000 saati aşkın Türkçe premium dizi ve filmleriyle kullanıcısına hizmet sunmaya devam ediyor. 12 milyon aktif kullanıcı, 4.6 milyon uygulama indirme sayısı ve 2 milyon kayıtlı kullanıcıya ulaşan Puhutv’de her Cuma Jet Sosyete dizisi yayınlanıyor. Dizinin yeni bölümlerine üye olmadan da puhutv.com adresinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca puhutv iOS ve Android uygulamasından, Apple TV ve Smart TV'den de diziyi her an izleme şansınız var. Jet Sosyete’nin önceki tüm bölümleri de puhutv.com'dan ücretsiz izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler.

23-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar