Aşk Ağlatır 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Aşk Ağlatır 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!
Show Tv'nin bu sezon bomba giriş yapan Aşk Ağlatır dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk Ağlatır 2. bölümde neler olacak? İşte ayrıntılar...

Sezona iddialı bir giriş yapan Aşk Ağlatır dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve pazar akşamlarının vazgeçilmezi olamaya aday dizinin ikinci bölümü de izleyicileri ekrana bağlayacak. İkinci bölümünün fragmanı yayınlanan dizi, İstanbul'da yaşama tutunmaya çalışan gençlerin mücadelelerini ve aşklarını konu ediniyor. Hafsanur Sancaktutan ve Deniz Can Aktaş'ın başrolü paylaştığı dizinin ikinci bölümü de heyecan dolu dakikaları evinize taşıyacak. 2. bölüm fragmanında yer alan İstanbul sokaklarındaki hareketli sahnelerin yanında, karakol ve hapishane sahneleri dikkat çekerken, duygusallık, heyecan ve aksiyon dolu bir bölüm izleyicileri bekliyor olacak. Aşk Ağlatır'ın ilk bölümde yakaladığı başarının devam edeceği, yayınlanan 2. bölüm fragmanındaki sahnelerle ortaya çıkıyor.

Aşk Ağlatır 2. Bölümde heyecan dolu dakikalar izleyicileri bekliyor!!!

Ada Meryem İstanbulluyu arıyor!

Show Tv'de yayınlanan Aşk Ağlatır'ın 2. bölüm fragmanında İstanbullu lakabıyla yer alan Deniz Can Aktaş'ın tutuklandığı ve Ada Meryem karakteriyle başrolde yer alan Hafsanur Sancaktutan'ın olanlardan habersiz ve çaresiz bir şekilde onu beklediği görülüyor. Birinci bölümde bir mektup vasıtasıyla karşılaşan gençlerin nasıl bir serüvenle karşılaşacağı merak konusuyken, 2. bölüm fragmanı yaşanacaklar hakkında ip uçları veriyor. Ada Meryem ve Yusuf'un karşılaşması ve sonrasında hayatlarında yaşanacak değişimleri başarılı bir kurguyla ekranlara taşıması beklenen dizinin ilk haftadan topladığı ilgi ve yayınlanan 2. bölüm fragmanındaki sahneler dizinin yolunun açık olacağını gösteriyor.

Aşk Ağlatır'ın konusu ne?

15 Eylül Pazar günü ikinci bölümü yayınlanacak Show Tv'nin iddialı dizisi Aşk Ağlatır'ın ilk bölümü büyük beğeni toplamıştı. Yönetmenliğini Gökçen Usta'nın üstlendiği dizinin yapım şirketi ise MF Yapım. Yabancı bir dizi olan "Love That Makes You Cry"dan uyarlanan yapım sezona başarılı bir girişle başlamış oldu. Yelda Eroğlu'nun senaryosunu uyarladığı Aşk Ağlatır dizisinin konusu, küçük yaşta annesini kaybetmiş Ada Meryem'e annesi tarafından yazılmış ve tesadüfen Yusuf'un eline geçen bir mektupla başlıyor. Yusuf bulduğu mektubu sahibine vermek amacıyla yollara düşüyor ve bu şekilde karşılaştığı Ada Meryem'le geri dönüşü olmayan bir yolculuğa başlamış oluyor. Ada ile Yusuf'un karşılaşması ve sonrasında yaşanacaklar izleyicileri ekrana bağlayacak. Hayallerinin peşinden koşan 2 genç ve yollarına çıkacak engeller başarılı bir kurguyla harmanlanarak Show Tv ekranlarında pazar akşamlarının vazgeçilmezi olacak.

10-09-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar