Aşk Ağlatır Dizisinden İlk Kareler Gelmeye Başladı!

Aşk Ağlatır Dizisinden İlk Kareler Gelmeye Başladı!
Show Tv'nin yeni sezonda iddialı yapımları arasında yer alacak Aşk Ağlatır dizisi sete indi. Japon diziden uyarlanan diziyle ilgili bilgiler ve gelişmeler neler? İşte ayrıntılar!

Eylül yayın dönemi yavaş yavaş yaklaşırken kanallar ve yapım şirketlerini görülür bir telaş sarmış durumda. Kanallar ve yapım şirketleri tarafından yeni yayın dönemine rakip kanallardan geç girmemek ve yapılmasına karar verilen dizilerin bir an önce çekimlerine başlanması için çalışmalar hızlandırılırken eksiklerde tek tek giderilmeye başlandı. Show Tv de yeni yayın dönemine iddialı dizilerle hazırlanan kanalların başında geliyor. Kanal yeni yayın dönemi için birçok yeni diziyi ekranlara getirmeyi planlıyor. Bu dizilerden birini de MF Yapım tarafından Show Tv için hazırlanmaya başlanan ve Japon dizisi Love That Makes You Cry’den uyarlanan “Aşk Ağlatır” oluşturuyor. Show Tv’nin yeni sezondaki iddialı yapımlarının başında gelen dizinin kamera arkası hazırlıklarının bittiği ve çekimlere başlandığı haberleri diziyi Orijinal haliyle seyreden ve Türkiye uyarlamasını merakla bekleyen seyircileri bir anda heyecanlandırdı. Detaylar haberimizde!

Japon Diziden Uyarlama “Aşk Ağlatır” Motor Dedi!

MF Yapım tarafından Japon dizisi Love That Makes You Cry’den uyarlanan Aşk Ağlatır’ın çekimleri başladı. Yeni sezonun iddialı yapımları arasında gösterilen dizinin başrolünde Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan yer alırken diğer oyunculardan bazılarını ise Laçin Ceylan, Pelin Öztekin, Durul Bazan gibi oyuncular oluşturuyor. Gökçen Usta’nın yönetmen koltuğunda oturduğu ve Yelde Erdoğan tarafından kaleme alınan dizi geçtiğimiz günlerde sete indi ve çekimlere başlandı. Yeni yayın döneminde Show Tv’de ekranlara gelecek dizinin daha önce uyarlaması yapılan diziler gibi Türk Usulü mü olacağı yoksa orijinaline sadık mı kalınacağı ise merakla bekleniyor.

Aşk Ağlatır’ın Konusu Ne?

Eylül yayın döneminde Show Tv’de ekranlara gelecek olan Aşk Ağlatır dizisinde köyde dedesinin yanında yaşarken İstanbul’a daha iyi yaşam şartları için gelen bir gencin ve bu gencin İstanbul’da tanıştığı aynı kaderi paylaşan iki arkadaşı ile İstanbul’da başka hayatları ve aşkları yaşamaları ele alınacak. Dizi de başrol oyuncusu kendinden büyük ve eşinden boşanmak üzere olan bir kadınla birlikte evli gibi yaşarken, kadın başrol oyuncusu ise yaşlı bir adamla evlendirilmek istenen bir kızı canlandıracak. Dizinin başlayan çekimlerinden ise ilk kareler gelmeye başladı. İşte Aşk Ağlatır’dan ilk kareler!

24-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar