İlker Kaleli BBC'nin çektiği The Serpent dizisinde rol alacak!

İlker Kaleli BBC'nin çektiği The Serpent dizisinde rol alacak
İlker Kaleli'nin İngiltere devlet televizyonu BBC tarafından çekilmekte olan The Serpent dizisinde rol alacağı ortaya çıktı.

İlker Kaleli son döneme damgasını vuran oyuncular arasında yer alıyor. Poyraz Karayel dizisiyle hafızalara kazınan İlker Kaleli, ülke dışına çıkmaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncunun İngiliz devlet televizyonu BBC'nin çekmekte olduğu The Serpent dizisinde rol alacak. İlker Kaleli, The Serpent dizisinde hangi karakteri canlandıracak? The Serpent dizisiyle ilgili ne biliyoruz?

BBC ve Netflix ortak yapımcılığında çekilen The Serpent, başrolünde Tahar Ramir'in yer aldığı bir gerçek suç draması olacak. The Serpent dizisini daha önce The Leftovers, House of Cards, Luke Cage ve The Punisher dizilerinde yönetmenlik yapan Tom Shankland yönetecek. 70'li yıllarda geçecek olan The Serpent dizisi Hindistanlı seri katil Charles Sobhraj'ın gerçek hikayesini konu alacak. Bu dizide çok yakından tanıdığımız İlker Kaleli'de rol alacak. İlker Kaleli, dizide bir hippiye hayat verecek. İlker Kaleli'nin önümüzdeki günlerde Londra'ya giderek anlaşmaya imza atması ve dizide rol almasının resmiyet kazanması bekleniyor.

Hippilik nedir?

İlker Kaleli, söylediğimiz gibi The Serpent dizisinde bir hippiye can verecek. Peki nedir bu hippilik? Hippilik insanlara dayatılan pek çok şeyi reddeden, dünyanın tüm canlılara ait olduğunu savunan apolitik ve barış yanlısı bir ideolojidir.

İlker Kaleli kimdir?

11 Mayıs 1984 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen İlker Kaleli, Türk-Alman bir anne ve Türk bir babanın oğludur.  İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi bölümünden mezun olmasının akabinde London Academy of Music and Dramatic Art'ta oyunculuk eğitimi almak için Londra'ya hareket etti. Aldığı 3 yıllık eğitimin ardından 2012 yılında Türkiye'ye döndü. Ülkeye dönüşünün ardından 2012 yılında Son ve Kayıp Şehir, 2013-2015 yılları arasında Kayıp, 2015-2017 yılları arasında Poyraz Karayel dizilerinde rol aldı. Ayrıca 2014 yılında vizyona giren Silsile filminde de rol aldı. Son olarak 2018 yılında bir internet dizisi olan Dip'te rol aldı. Poyraz Karayel dizisindeki performansıyla 45. Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştır.

Türkçe'nin yanı sıra ileri derecede İngilizce konuşmaktadır. İspanyolca'da bilmektedir. İlker Kaleli, oyunculuğunun yanı sıra oldukça kabiliyetli bir müzisyendir. Gitar, piyano ve bateri çalabilmektedir. Silsile filmi ve Poyraz Karayel dizisinin belli bölümlerinde çalmış ve söylemiştir. 

25-07-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar