Beklenen oldu! The Taste Türkiye final yapıyor!

Beklenen oldu! The Taste Türkiye final yapıyor!
The Taste Türkiye ile ilgili son karar verildi. Uzun zamandır beklenen oldu ve The Taste Türkiye final kararı aldı. İşte The Taste Türkiye'nin final tarihi..

TV8 ekranlarında reyting rekorları kıran Masterchef yarışmasından esinlenerek Fox Tv'de yayınlanmaya başlayan The Taste Türkiye istenileni veremedi. Fox Tv ne yaptı ise yarışma bir türlü başarılı olamadı. Yapımcılığını Provizyon Medya'nın üstlendiği, The Taste Türkiye yarışması için beklenilen oldu ve kanal yarışma için final kararı aldı. Peki The Taste Türkiye yarışması ne zaman final yapacak? The Taste Türkiye'nin birincisi kim olacak? İşte detaylar..

The Taste Türkiye final yapıyor!

Kendine güvenen birbirinden başarılı 12 yarışmacının yarıştığı The Taste Türkiye yarışması yayınlandığı günden bu yana bir türlü reytinglerde başarı gösteremedi. Ali Ronay, Şemsa Denizsel ve Rıfat İnce gibi efsane isimlerin jüri üyeliğini yaptığı yarışmada yarışmacılar adeta ecel terleri döküyor. Her şefin 4 adet yarışmacısı bulunuyor. Takım şeklinde yarışan yarışmacılar şeflerin beğenisini toplamaya çalışıyor. Her hafta sonunda bir yarışmacı eleniyor. Yarışma son sürat devam ederken reytingler işi değiştirdi. Çarşamba günleri Fox Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşan yarışmanın düşük reytingleri sebebi ile yayın günü değiştirildi. Çarşamba günleri yayınlanan The Taste Türkiye, Pazartesi gününe alındı. Pazartesi gününe alınması ile ortaya 'The Taste Türkiye final mi yapıyor?', 'The Taste Türkiye neden gün değiştirdi?', 'The Taste Türkiye ekranlara veda mı ediyor?' şeklinde dedikodular çıkardı. Ve konuşulan gibi oldu The Taste Türkiye için final kararı alındı. 

 Provizyon Medya yapımcılığında büyük umutlarla ekranlara gelen The Taste Türkiye, reyting kurbanı oldu. Çarşamba gününden Pazartesi gününe alınması reytinglerde olumlu bir etki yaratmadı. 15 Mayıs 2019 tarihinden bu yana ekranlara gelen yarışma 13 haftasını tamamlarken beklenen haber geldi. Fox Tv büyük çabasına rağmen reytinglerde bir türlü başarı gösteremeyen yarışma final kararı aldı. Böylelikle yarışma hakkında çıkan final dedikoduları doğrulanmış oldu. Reyting sıralamalarında ilk 30'a bile yerleşemeyen program The Taste Türkiye, Pazartesi akşamı ekranlara gelecek olan final bölümü ile yayın hayatına son verecek. Daha başlamadan önce büyük ses getiren yarışmanın final yapması izleyenlerini üzdü. Masterchef yarışmasından esinlenen The Taste Türkiye'nin final yapması Fox Tv ekranlarının umutlarını boşa çıkardı. 

23-07-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar