Aşk Ağlatır Dizisi’ne Yeni Oyuncu! Oktay Çubuk Kimdir?

Aşk Ağlatır Dizisi’ne Yeni Oyuncu! Oktay Çubuk Kimdir?
Show Tv'de yeni yayın döneminde seyirci karşısına çıkacak Aşk Ağlatır'a yeni oyuncu. Genç oyuncu Oktay Çubuk Japon diziden uyarlanan Aşk Ağlatır'a katıldı. Detaylar haberimizde!

Televizyon kanalları için artık geri sayım başladı. Temmuz ayı da bitti ve yeni sezonun başlaması için geriye sadece Ağustos ayı kaldı. Kanallar ve kanallara proje geliştiren yapım şirketleri için artık zaman bitti. Yani kısaca söylemek gerekirse deniz bitti kara göründü. Artık kanallar ve yapım şirketleri yeni projelerini bir bir seyirciye tanıtmaya ve çekimler için sete inmeye başladılar. Hal böyle olunca yeni başlayacak dizilerde seyirci tarafından merakla beklenmeye başlandı. Özellikle bazı diziler daha şimdiden büyük bir kitlenin merakını uyandırmış durumda. Beklenti yüksek ve kanallar ve yapım şirketleri bu beklentiye cevap vermek için canla başla çalışıyorlar. Ya başarılı olacaklar ya da sezon bitmeden erken finalle tanışacaklar. Yeni sezonda yeni başlayacak dizilerden biri de iddialı bir yapım olan ve Show Tv’de yayınlanacak olan Aşk Ağlatır adını taşıyor. Dizi sete inmek ve motor demek için hazırlıklarının sonuna geldi. Aşk Ağlatır oyuncu castına en son başarılı oyunculardan Oktay Çubuk’u dahil etti.

Genç Oyuncu Oktay Çubuk Aşk Ağlatır İçin Kamera Karşısına Geçiyor!

Yeni sezonda Show Tv’de yayınlanacak olan MF Yapım tarafından hazırlanan ve Japon dizi “Love That Makes You Cryé uyarlama olacak olan Aşk Ağlatır’ın başrol oyuncuları geçtiğimiz günlerde kararlaştırılmıştı.  Deniz Can Aktaş ve Hafsa Sancaktutan’ın başrollerini oynayacağı Aşk Ağlatır için yeni oyuncularla görüşmeler ve anlaşmalar yapım şirketi tarafından devam ediyor. En son Cennetin Gözyaşları dizisindeki performansıyla göz dolduran Oktay Çubuk’ta Aşk Ağlatır’ın oyuncu kadrosuna dahil oldu. Taşradan İstanbul’a göç etmiş ve tek başına ayakta kalmaya çalışan gençlerin, vicdan ve aşkları arasında kalarak yaşadıkları çatışmanın konu edildiği dizinin çekimleri için kısa bir süre kaldı. Yönetmenliğini Gökçen Usta’nın yapacağı ve senaryosu Yelda Eroğlu tarafından kaleme alınan dizinin oyuncu ve diğer hazırlıkları bitmek üzere olduğu belirtiliyor.

Oktay Çubuk Kimdir?

Genç oyuncu Oktay Çubuk 1996 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Eğitimine Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümünde devam etmektedir. Oyuncunun ilk dizi tecrübesi Atv’de yayınlanan ve Ömer karakterini canlandırdığı Cennetin Gözyaşları dizisidir. Aşk Ağlatır oyuncunun ikinci dizisi olacaktır.

31-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar